Din Death Note imi place de Light Yagami pentru ca e frumos, are o minte perversa si este foaret inteligent. Poate iesi din orice situatie dificila st sigura ca stii daca te-ai uitat la episoade, bineinteles. Din acest serial imi mai place si de Near care e foarte sweet, stii de ce zic asta pe ca e frumusel foc.
De Vampire Knight ce sa-ti zic? K e unul din serialele mele favorite anime? chiar asa e.In acest serial am mai multe personaje favorite.Ador serialul asta. Kaname Kuran este de-a dreptul fenomenal:are puteri magnifiece, supranaturale, o place sau chiar o iubeste pe Yuki, e foaret fisterios, frumos nici nu mai zic, poate si bogat daca ma gandesc bine. Ce sa mai? E barbatul perfect.Yuki este o super vampirita, care dupa parerea mea ii iubeste si pe Kaname si pe Zero. E frumoasa dar km naiva.Imi mai place de Shiki, Hanabusa, Rima, Ruka, mai toti.
1.Light pentru ca este foarte inteligent, misterios si dragut.
Bine, este malefic si etc dar mi-a placut de la inceput si mi-a parut foarte rau cand a murit.
Mi-a placut si L dar nu se compara cu Light, a fost putin cam naiv la un moment dat.
2. Zero care are o personalitate interesanta si este super dar mi-ar fi placut sa ramana cu Yuuki
Adica Yuuki nu poate ramane cu Kaname.wtf.sunt frati
Abia astept sezonul 3
Din Death Note imi place cel mai mult Mello. Este foarte inteligent si actioneaza sub influenta ideilor proprii, face totul in stilul sau si nu se lasa pana nu isi atinge scopurile. Stie ce sa faca si sa isi foloseasca toate calitatile pentru a obtine ceea ce vrea de la dusmani. Poate ca nu l-a invins el pe Kira, dar cu siguranta a ajutat intr-o mare masura la prinderea lui. Imi place pentru ca este idependent si a ajuns la fel de departe ca Near fara sprijinul politiei. A stiut sa adune informatii si a reusit sa puna totul cap la cap.
Din Vampire Knight, cred ca Zero imi place cel mai mult. Are o atitudine aparent distanta, insa stie foarte multe si este capabil sa actioneze oricand, ca un animal de prada.
1. death note
L, Near, Matt si Mello fara explicatie
3.Yuuki fara explicatie fata cu explicatiile te-am lamurit, nu?
Death > Note nici unul <
Vampire Knight > Rima Touya; Shiki Senri; <
Din deadh note nu imi place de nimeni deoarece toti au un caracter "rau" adica toti vor sa ucida, nu chiar toti, si nici un personaj nu prezinta un bun caracter.
Din VK, personajul meu preferat este Rima deoarece ea este o fata-vampir frumoasa, draguta, tacuta, puternica, misterioasa, si este prietena lu' Shiki. Si chiar tine la el, el si cu ea nu au fost ca Zero si cu Yuki sau ca Kaname si cu Yuki. De Shiki imi place deoarece este frumos, dragut, model, tacut, iubitor, destept, si misterios. El si Rima sunt la fel, la caracter. , fundita? ^_^
MaryaLovGD întreabă: