Daca esti genul care prefera creaturile urate, ca sursa de speriat :
The exorcist ( 1973 ) - printre cele mai horror filme vazute vreodata.E recomandat de majoritatea expertilor ^^
Thir13en Ghosts ( 2001 )
Alien ( 1979 )
Daca, in schimb, vrei niste filme bune cu criminali psihopati :
Psycho ( 1998 )
SAW ( toate )
Scream 4, The Rite, Priest, Hostel III , Wrong Turn 4, Beastly, Underworld: Awakening.
Nu stiu daca-s din 2011-2012 dar Unborn - Misterul gemenilor
Orphan - Orfana uite aici 2 filme.
Cauta The Ring.E super! ESTE CU: o femeie rea care omora catelusi si intr-o zi ea a fost omorata de sateni.Si cineva filma asta cand s-a intamplat sa fie omorata.Si cineva s-a uitat la caseta cand a fost omorata si dupa o saptamana s-a uitat din nou si a iesit fantoma din televizor.Mie mi-a povestit iubitul meu asta.Cand am auzit povestea, de frica, l-am pupat. Funda?
Cele mai infricosatoare filme horror pe care le-am vazut au fost:HellRaisers, The Ring 1 si 2, Case 39, The Exorcisist of Emily Rose, Silent Hill(cel mai infricosator), Hannibal Lecter, The Unborn. sper ca ti-am fost de ajutor!
Uite iti dau niste filme cu adevarat horror care s-ar putea sa iti placa: Camera 1408, The Hills Have Eyes, The Texas Chainsaw Massacre - Inceputurile, Quarantine 1 si 2, Apel Nepreluat, Vineri 13, Invern De ziua Indragostitilor, Silent Hill. tiii le recomand.