| sweet9 a întrebat:

Spuneti-mi va rog un film sau un serial interesant.Al carui film sau un serial este mai interesant dau Fundita!

Răspuns Câştigător
| Erzaa a răspuns:

Seriale : Pretty little liars, Teen wolf si The Vampire Diaries. Sunt superbe.

10 răspunsuri:
| FadetoBlack a răspuns:

Eu ca serial îţi recomand Prison Break. E chiar foarte bun, după părerea mea. Totul e imprevizibil. Spartacus. Dacă ai învăţat la istorie despre Spartacus...
Cât despre filme, sunt prea multe, şi mi-e lene să scriu.

| florentina_9904 a răspuns:

Lost deci e un serial despre un avion care se prabuseste in mare dar jumatate dintre pasageri reusesc sa inoate spre o insula acolo ei se lupta sa supravietuiasca si in avion era o criminala, un tip gras care a castigat la loto, un doctor, o fata gravida care se dovedeste a fi sora doctorului etc uitate e foarte foarte fain

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Life of Pi.

| Zoey112 a răspuns:

Grey s anatomy
house md
ally mcbeal
fetele gilmore
sue thomas
private practice
parent hood
hachiko (nu stiu daca se scrie asa)
cold case
ofiteri incepatori

| Alexander121 a răspuns:

Daca iti plac serialele uitate la cuenta atras:X

| Clouds a răspuns:

Hey. zic sa incepi cu serialul Supernatural(Supernatural este povestea lui Sam şi a lui Dean, doi fraţi uniţi de acelaşi destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi şi a ucide cele mai înfricoşătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende şi superstiţii. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilităţi paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar şi apropierea pericolelor. Încurajaţi de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulţi ani în urmă, cei doi fraţi declanşează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci şi fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam şi Dean se confruntă.) chiar merita..are 8 sezoane deocamdata. happy pup

| DeadlyJunkie a răspuns:

Cronicile Casterilor: A 16-a lună

| dannygamer a răspuns:

1.walking dead e foarte tare
2.one tree hill
3.supernatural
4.revolution
5.arrow

| Berdych777 a răspuns:

Salut! Uite aici un film care mie mi-a placut, si poate tu nu l-ai vazut deja, s-ar putea sa-ti placa! Filmul se numeste : Priest(Razbunatorul)

| korinella a răspuns:

Uite citeva din filmele mele preferate, nu stiu daca o sa-ti placa dar totusi.
(Kонец любви)
(Голубая лагуна)
(Prom night)
(High school musical 2)
(The Last Song)
(Preacher's Kid)

Întrebări similare