Eu ca serial îţi recomand Prison Break. E chiar foarte bun, după părerea mea. Totul e imprevizibil. Spartacus. Dacă ai învăţat la istorie despre Spartacus...
Cât despre filme, sunt prea multe, şi mi-e lene să scriu.
Lost deci e un serial despre un avion care se prabuseste in mare dar jumatate dintre pasageri reusesc sa inoate spre o insula acolo ei se lupta sa supravietuiasca si in avion era o criminala, un tip gras care a castigat la loto, un doctor, o fata gravida care se dovedeste a fi sora doctorului etc uitate e foarte foarte fain
Grey s anatomy
house md
ally mcbeal
fetele gilmore
sue thomas
private practice
parent hood
hachiko (nu stiu daca se scrie asa)
cold case
ofiteri incepatori
Hey. zic sa incepi cu serialul Supernatural(Supernatural este povestea lui Sam şi a lui Dean, doi fraţi uniţi de acelaşi destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi şi a ucide cele mai înfricoşătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende şi superstiţii. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilităţi paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar şi apropierea pericolelor. Încurajaţi de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulţi ani în urmă, cei doi fraţi declanşează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci şi fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam şi Dean se confruntă.) chiar merita..are 8 sezoane deocamdata. pup
1.walking dead e foarte tare
2.one tree hill
3.supernatural
4.revolution
5.arrow
Salut! Uite aici un film care mie mi-a placut, si poate tu nu l-ai vazut deja, s-ar putea sa-ti placa! Filmul se numeste : Priest(Razbunatorul)
Uite citeva din filmele mele preferate, nu stiu daca o sa-ti placa dar totusi.
(Kонец любви)
(Голубая лагуна)
(Prom night)
(High school musical 2)
(The Last Song)
(Preacher's Kid)