Masaki Kishimoto la ultimul sau interviu nu a spus exact cand se va termina Naruto Shippuden dar a spus ca a terminat de desenat! si e sigur ca nu va mai incepe din nou (sau doar pentru un moment) deci daca a terminat deja de desenat...Cred ca Al 4-lea Razboi Shinobi va fi ultima aventura a lui Naruto.
Dar Kishimoto a spus ca anul acesta o sa il faca pe Kakashi fara masca;
La ce succes a avut Naruto si Naruto Shippuden si filmele(amintiti-va ca luna care vine apare filmul Naruto Shippuden Blood Prison),cu siguranta naruto va lua o pauza si va reincepe din nou, e prea tare serialul ca sa se termine definitiv.
Naruto cu Sakura spui? niciodata, dar nu se stie ce planuri are Kishimoto
Ce zici merit o funda mare si aurie ?
Nu stie nimeni cand se va termina anime-ul si nu cred ca Naruto va fi impreuna cu Sakura pentru ca producatorul a spus clar ca acest anime NU va fi un anime de dragoste.
Buna. =3
Acest anime, nu cred ca mai dureaza foarte, foarte mult.; o
- Sa fiu sincera sunt la zi cu, capitolele din manga, si actiunea incepe sa inceapa, dar si in acelasi timp sa se sfarseasca. -_-
Doar autorul acestul anime, si anume Masashi Kashimoto, stie sigur daca va mai fi o serie dupa Naruto Shippuden, sau nu; sau cand se va termina acest anime.
Naruto, nu are nici o sansa cu Sakura. Acest cuplu, nu va exista in anime. Sakura il iubeste pe Sasuke. De ce l-ar minti pe Naruto? -_- Aceasta incearca sa-l urasca, dar nu poate.;-j Deci, in mod sigur, acest cuplu nu va exista.
Dar, din cate am auzit eu, Masashi Kashimoto a spus intr-un interviu, ca nu are de gand sa includa in acest anime scene romantice, cu cupluri. si asa mai departe.; |
Mult, Foarte mult. Pentru ca daca te-ai uitat in manga, acolo actiunea e cu 50 de episoade in fata, deci da va mai dura destul de mult, nu iti face griji. Chiar daca s-ar termina tot cred ca ar aparea o serie noua de naruto.
Naruto shippuden va fi gata cam la episodul 300 in sus si naruto nu va fi niciodata cu sakura
Sper sa nu se termine curand. Naruto si Sakura cred ca nu vor fi niciodata impreuna pentru ca ea inca il iubeste pe Sasuke, care e un ninja fugar si poate va fi omorat. Naruto shippuden are la ora actuala 252 de episoade in limba romana!
Doar autorul stie cand o sa fie gata cel putin 2-3 ani o sa mai tina sigur anime-ul
Va fi gata cred ca la episodul 330 dar naruto si sakura impreuna niciodata
N. Shippuden se vizioneaza pe net http://animekage.com/anime/naruto-shippuden/ ...si nu se stie daca vor fi impreuna pentru ca producatorul nu vrea ca serialul sa se transforme intr-o telenovele;)
MadutzaDiana64 întreabă: