Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 6 Martie 2025 sunt:
Buna, ma poate ajuta cineva sa gasesc un film? L am vazut acum cativa ani, stiu in mare povestea dar nu stiu cum se numeste : 2 prieteni, unul dintre ei lucra intr- un atelier / firma ceva, se gandesc...? (mai mult)
Cum se numește piesa de la începutul filmului romanesc #selfie69 când fetele stau pe un acoperiș si beau începe o melodie cu baby lets get crazy iar pe google și shazam nu imi da corect
Salut! Care este filmul/serialul vostru preferat?
Caut numele filmului cu doi frați, unul profesor, celălalt cu preocupări spirituale, și în final ajung cu toți apropiații la un ashram
Salut tpu.ro, am și eu o întrebare, cum se numește acel film, , horror in care 3 copii, leagă o femeie cu niște frânghii în pădure de in copac? Am văzut acest film cu mulți ani în urmă ...? (mai mult)
Mai exista vreo continuare a desenelor Dragon Ball Z? Parca Tournament era ultimul când Goku a atins Ultra Instinct
Salut, dacă mă puteți ajuta. Caut un film vechi de groază. Era vorba de o comoară bantuita a unei vrăjitoare. Scena era intr- o cabană cu un grup de tineri și erau înconjurați de o armată...? (mai mult)
Voua v-ar placea sa iasa si sezonul 9 din vampire diaries? Ca mie parca da, chiar daca nu are rost sa scoata si sezonul 9. Sau voi ce parere aveti?
Vreți să revină serialul felinele fulger, să știu dacă nu sunt singurul care vrea asta
Bună! S- a uitat cineva la FROM? Dacă v- ați uitat la sezonul 1 episodul 1 (sau 2, dar cred totuși ca faza era în episodul 1) ați fi vazut ca cei din orașul ala le- au pus celor nou- veniți niște...? (mai mult)
Salutare tuturor. Mă chinui să găsesc un film pe care l- am văzut acum ceva timp. Era vorba de o mama ce vroia să își apere copii de o fantoma. La un momentdat fantoma aceea îi răpiseră copii...? (mai mult)
Nume film? https://www.youtube.com/shorts/LQGvUsqR-3U?feature=share The couple used their bodies to smuggle a huge amount of stolen cash out of the country.
Bună! Găsesc pokemon pe disney plus? Dacă da, câte sezoane? Mulțumesc ????
Bună. Unde poti vedea Nazdravanii din padure complet. Un site ceva fata virusi? Pe Netflix și PrimeVideo nu l-am găsit.
Buna! Caut un film pe care l- am văzut la TV acum multi ani (2010- 2015 maxim) Este despre o familie religioasă, cu o mamă foarte credincioasă și patru sau cinci surori. După ce mama lor moare,...? (mai mult)
Bună ziua, vreau să știu când s- au filmat episoadele din lasă fierbinti, pentru că le văd în fiecare zi la TV și cred că doar se redau, nu cred ca se mai filmează pentru ca au îmbătrânit...? (mai mult)
Buna, am vazut am cativa ani un film, era un om cu drujba intr-o padure si pe toti pe care ii prindea ii omora, le scotea ochii etc, stie cineva la ce film ma refer si cum se numeste?
S- a uitat cineva la filmul Caligula ( 1979)? Am auzit ca este destul de deranjant și arata multe scene urate și grafice! Pentru cineva care s- a uitat la Game of Thrones și House of the Dragon, este...? (mai mult)
Salut, pentru pasionații de filme / seriale și în special filme cu tematica "zombi/ apocalipsa", am văzut un film de tip apocalipsa zombi acum ~ 15 ani + /- , era pe un cd la un prieten acasă. ...? (mai mult)
Bună Seara! Am văzut un serial pe Netflix care mi-a plăcut foarte mult. Vreau sa-l descarc.Se poate face acest lucru,dacă da, as vrea sa aflu. V-aș fi recunoscător! Mulțumesc anticipat!
Cand incepe Iumor?
Buna, Caut si eu un film vazut de o prietena si nu mai stie cum se numeste. Este vorba despre 2 frati(baiat si fata). Fata ar fi fost alergica la ceva alimente, iar fratele o duce cu el la o petrecere...? (mai mult)
Buna TPU.Vă rog foarte mult să-mi spună cineva dacă știe cum se numește acest film.Pun aici link-ul cu filmul.Acesta este link-ul cu filmul. https://www.facebook.com/share/v/19hBVrMjwh/
Bună.Vă rog foarte mult să-mi spună cineva dacă știe cum se numește acest film.Am pus aici link-ul cu acest film. https://www.facebook.com/share/v/167sQUcFS2/
Am văzut un film mai demult despre doi frați ce făceau parte dintr-o gașca și fratele mai mare ca sa scape de gașca a trebuit să fugă în armată
Salutare Am văzut mai de mult un film horror cu niște bandiți care s-au adăpostit intr-o casa bântuită, știe cineva cum se numea filmul? Dau funda!
Se mai găsește pe undeva pe vreo platforma desenul Redwall dublat in romana? Nu am putea sa cerem Netflix România sa îl adauge? Am auzit mai demult ca vor sa facă un remake dar nu se mai aude...? (mai mult)
Salut. Stie cineva filmul acesta? Tin minte doar ca la final protagonistul(care era calm) se impusca in cap(intr- o masina parca)alaturi de alt barbat care plangea. Ca si cum protagonistul tinea pistolul...? (mai mult)
Era un desen cu niste copii care protejau orasul de extraterestrii. si aveau baza lor si tot felul de dispozitive, localizau extraterestrii pe o harta
Salutare, mai are cineva serialul complet dublat din, , în Formație" de pe disney channel? Online se găsesc doar primele 15 episoade dublate dar restul nu stiu de ce nu mai sunt, au fost odată ...? (mai mult)
În ce episod din Las fierbinți apare Ștefan Iancu nu la sezonul 12 episodul 25 sau 26 mă refer
Bună tuturor, voi sunteți ultima mea speranța in găsirea unui film văzut prin anii 2000. Povestea începe cu un cuplu si bebelusul lor care pleaca spre părinții fetei daca nu ma înșel, pe drum...? (mai mult)
Bună ziua! Este prima dată când aș dori să merg la o piesă de teatru. Oare, cineva din Cluj ar putea să îmi recomande câteva piese bune? De preferat comedie și să nu fie nimic obscen sau cu...? (mai mult)
Unde găsesc toate episoadele din Îngeri pierduți?
Buna.In ce episodul e Dorel din las Fierbinți în femeie îmbrăcat și e La căminul cultural și e concurs Miss Fierbinți?
Îmi amintesc ca ma uitam la un serial când eram mica.Erau desene, deși era cu actori adevărați. Începea pe Nickelodeon și Teenek. Era vb despre niște gameri care puteau sa interacționeze cu personajele...? (mai mult)
Hei. Am si eu o curiozitate, era pe Minimax, sau Jetix, un desen animat, cu o fetita care statea in Central Park( New York) și era îngrijită de o bonă. Aveți idee cum se numea serialul/ desenul?...? (mai mult)
Ce așteptări aveți pentru Fantastic Four? ( pentru fanii Marvel ). Credeți că va apărea Galactus? Dar pentru Doctor Strange 3? Unii spun ca va apărea Nightmare! Se mai și spune ca Avengers Doosmday...? (mai mult)
Bună.Am văzut un film cu adolescenți care au jucat jocul adevăr sau provocare și un băiat trebuia să sărute o fata o fata machiată la ochi cu negru și îmbrăcată în negru care la blestemat...? (mai mult)
Bună, dacă îmi cumpăr și eu abonament la Netflix, pot alege să plătesc doar pentru o lună?
Salut! Caut un film la care nu ii știu numele dar îmi aduc aminte din el. Este un film mai vechi, despre un bătrân care se prefăcea că nu poate merge și stătea într- un scaun cu rotile, erea...? (mai mult)
Recomandări de seriale de pe Netflix?
Salut, pe Disney plus sunt serialele: family guy, the simpsons, south parca? Dau funda!
Salut, pe Disney plus sunt serialele: family guy, the simpsons, south parck? si daca sunt au subtitrari in romana? dau funda!
Unde aș putea vedea filmul nasul partea 2 și 3 ca pe Netflix nu le găsesc?
Știe cineva ce model de mașină avea Eustache din serialul animat "Curaj câinele cel fricos"?
Cate tipuri de Beyblade sunt?
Salutare! Vreau si eu niște seriale ( fantezie) … cu poveste din aia care te face sa patrunzi intr- o alta lume. Cu muzica si sunete din acelea populare, gen medievale. Ceva asemanator cu "Game of ...? (mai mult)
Buna, Incerc sa gasesc un film pe care l- am vazut la televizor, cu multi ani in urma. Nu stiu titlul sau numele actorilor. Era despre doua surori care se intorc in orasul natal, dupa ce mama lor ...? (mai mult)
Salut! Mi-ați putea recomanda vă rog niște filme de pe Netflix? Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!