| MotoBlitz a întrebat:

Salut! Știe cineva care era episodul din "În căutarea adevărului" cu o fată care îl înșeală pe iubitul său, dar apoi revine la el și este iertată, apoi se logodesc și fac un copil. Ea devine o gospodină și o mamă dedicată, nu iese în club la insistențele prietenei ei și a mamei, până într-o zi când descoperă un jurnal secret al logodnicului său unde scria planul de răzbunare pe care il planuise, cu toate că nu mai era valabil, ea nu îl iartă. Logodnicul era actorul acela foarte slab, cu chelie pe mijloc și păr prin laterale și cu vocea destul de groasă, pe ea nu am mai văzut-o și în alte episoade, cred că a fost singurul ei episod, apărea și un băiețel care îl iubea mult pe tatăl său și o obliga pe mama sa să îl sune că altfel nu mânca și mai era o prietenă grăsuță parcă și mama soției care era tot puțin grăsuță. Episodul începe cu secvențe când el a venit la ea cu un buchet de flori și a văzut-o împreună cu altul. Vă rog din suflet dacă puteți să îmi spuneți pe ce dată era episodul sau un link către el. Mulțumesc!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Complicat sa gasesti asa ceva, nu dai detalii clare in ce an ai vazut episodul acesta, unica solutie pe care o poti face dar dureaza mult este sa cauti tu toate sezoanele pe Youtube si sa le urmaresti cap coada si vezi daca gasesti ceea ce cauti.

| MotoBlitz explică (pentru anonim_4396):

Nu îl mai găsesc, am căutat toate episoadele și cred că este șters sau ceva. Mă gândeam că poate e cineva care se uită și ar putea să îmi spună

| edererfe a răspuns:

Nu