| rem1x70 a întrebat:

Salut
Știe cineva filme postapocaliptice mai recente (2017, 2018, 2019)?
Vreau ceva în genul jocului Metro 2033 sau Dead Space, din punct de vedere al peisajului

Răspuns Câştigător
| Raven a răspuns:

Sfârșitul cărții m-a dus cu gândul la Jocul lui Ender deși atmosfera cărții e diferită; în plus au făcut un film care nu se ridică la nivelul romanului. Cred că va trebui să aștepți apariția filmului Metro 2033, văd pe imdb că e ''in development'', ceea ce înseamnă că va mai dura. Mai aproape, ca atmosferă, aș zice că e The Road dar e din 2009.
La fel, pentru Dead Space, titlurile care s-ar potrivi sunt mai vechi: Event Horizon (1997), Pandorum (2009), Doom (2005), Ghosts of Mars (2001)

| rem1x70 explică (pentru Raven):

Mersi, o să arunc o privire peste filme. Știu că filmul Metro este în development de atâta vreme și abia aștept să apară.
Cât despre cărțile Metro, am citit doar 2033 și 2034 și am auzit că 2035 este continuarea la jocul Metro Last Light, însă nu am apucat să o cumpăr pentru că nu am găsit-o tradusă în română… ar fi de mare folos dacă poți să-mi lași un link de unde să o cumpăr în română.
Mersi!

| Raven a răspuns (pentru rem1x70):

Cu plăcere! 2035 n-a apărut încă la noi, probabil la sfârșitul lui 2020 (văd că primele 2 volume au apărut în 2016 și 2018), mă refeream la sfârșitul primului volum. Ca și în Metro 2033, în Jocul lui Ender, creaturile extraterestre încercau de fapt să ia legătura cu noi în singurul mod pe care îl cunoșteau.

2 răspunsuri: