| WolfEnergy a întrebat:

Am asa o intrebare. Cand apare sezonul 4 din HighSchool DxD? Am cautat peste tot, dar in fiecare parte diferita data.stiti voi? Si inca ceva recomandare de anime cu tagurile : Ecchi/Romance/Comedy/Harem? Care le-ati vazut si v-au placut mult? Funda; d.

Răspuns Câştigător
| Ramirez04 a răspuns:

Highschool of the dead, shinmai maou no testament, frezzing, trinity seven, campione, hundred, si daca iti plac si anime-urile fantasy sau actiune poti viziona si : Sword art online, shingeki no bahamut, overlord, tokyo ghoul, one punch man, nanatsu no taizai, maou-sama, owari no seraph, magi, no game no life. Sper ca te-am ajutat numai binewinking.

| WolfEnergy explică (pentru Ramirez04):

Multe dintre ele le-am vazut. in afara de 2. hai ca le incerc. mersi

5 răspunsuri:
| KlentMaster a răspuns:

Salut!
Sezonul 4 din HighSchool DxD nu prea cred ca se va mai crea...am vazut multe post-uri, spunand ca o sa apara in vara asta dar nu a aparut. Mai e o sansa anul asta daca nici acum nu se mai face nu se mai face deloc. Si eu caut un anime cum l-ai descris tu big grin

| WolfEnergy explică (pentru KlentMaster):

Inca n-o murit producatorii. da ii omor eu de nu posteaza al 4-lea sezon. anime-ul asta ii sufletu meu big grinbig grin. am vazut multe anime tot faine. dar tot asta is masterpiece... am mai auzit ca poate la sfirsitul lui decembrie, inceputul 2017. pentru ca 1 sezon a aparut la 2 ani. este o sansa. da doamne. big grin

| KlentMaster a răspuns (pentru WolfEnergy):

Poate ai dreptate. Si crede-ma am vazut anime-ul asta de 2 ori la cat de fain e. Nu cred ca mai exista un anime asa fain care sa imbine toate elementele de actiune, comedie, dragoste...Nici eu nu pot uita de el, cand l-am terminat am crezut ca voi intra in depresie. laughing)

| WolfEnergy explică (pentru KlentMaster):

Cam asa ceva. urmatoarea zi dupa ce l-am vazut. nu am putut fi atent deloc la lectii. fiecare sec ma gandeam la hdxd ))