| fmarius86mario a întrebat:

happy Am luat de la un amic ochelari 3D si la monitor nu stiu daca am ca sa vad 3D-urile...cand ma uit cu ochelarii pe monitor vad o schimbare.Imi trebuie vreun program anume in caz ca monitorul nu are 3D? mersi mult fundita pentru. cel mai bon rasp.happy

Răspuns Câştigător
| Dreamer a răspuns:

Monitorul nu trebuie neaparat sa aiba 3D, dar ca sa vezi 3D trebuie sa ai fisiere video 3D in pc, de obicei formate mkv bluray. Eu ma uit la filme 3D chiar si pe un CRT, normal ca nu este aceiasi calitate ca pe un 3D LED full HD, dar de putut se poate.Programe nu iti trebuiesc, folosesti VLC sau BSPlayer + codec-uri...ideea este ca si placa video sa-ti duca un full HD 1080p sau macar 720p 3D, sper ca am fost de ajutor.Bafta!

3 răspunsuri:
| localhost a răspuns:

Salut fmarius86mario!
Ca să poţi folosii ochelarii 3D ai nevoie de un monitor care să suporte o fregvenţă de minim 120Hertzi şi de o plcă video care să suporte minim DX10. Dar să nu uităm că ochelarii îi poţi folosii doar la vizionarea unui film ce a fost făcut "3D" şi să aibă o rezoluţie de 1080p(Bluray) sau la un anume joc(care sunt foarte puţine apărute) Sper că am fost de ajutor!

| King_4109 a răspuns:

Ce e dildo? si ce lungime are, si cum se foloseste?

| Honeybunny a răspuns:

Iti trebuie placa video 3D sau poti sa te uiti la filme 3D sau video-uri : http://www.youtube.com/watch?v=63GAVDNTYLE