| Meghita a întrebat:

am nevoie urgenta de ajutor, vreau sa ma uit cu familia la un film de craciun anume... dar nu mai stiu cum se numea filmul.
Filmul ii cat de cat vechi si era ceva de genul. Era un santa si un avocat.
Santa intra in inchisoare si nimeni nu il crede ca ii santa numa copilul avocatului, care ii si da o bacnota judecatorului, unde isi da seama ca chiar daca ceva nu vedem nu inseamna ca nu ii real iar avocatul reuseste sa il salveze pe Santa.
Asta e tot ce imi aduc aminte din film

7 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Get Santa (2014)
http://youtu.be/_2EFmDpNqd8

| Bizon95 a răspuns:

Am vazut filmul, insa titlul era "tradus" in romana (cand traduc titluri de film in marea majoritate a cazurilor casele de filme SE RAHATESC pe titlu) asa ca nu l-am retinut

parca era si un ceas "magic" care trebuia sa ajunga la santa ca sa poata aduce craciunul

| Bsouhgc a răspuns:

Miracle on 34th Street
1994 ‧ Drama/Fantasy ‧ 1h 54m

| Meghita explică (pentru Bsouhgc):

Mersi dar nu ii acela filmul...
am uitat sa specific si ca la sfarsit cred ca, santa zboara cu sania peste oras in public vazut de toti

| Meghita explică:

Am uitat sa specific ca pe la sfarsit santa in ajunul craciunului zboara cu renii deasupra orasului in public vazut de toti

| Meghita explică:

In film asa e ceva de genul...
santa e imbracat cu haine normale de strada, si in inchipitul filmului(inceputul), actiunea se petrece langa un patinoar, unde santa se intalneste prima data cu avocatul care il va ajuta pe parcurs si ajung un fel de amici... iar santa proclama ca el este santa(nu prea face sens cum am scris) si intra in puscarie pentru asta... si avocatul il ajuta, care are si un copil si o fosta nevasta
filmul se aseamana aproape destul de mult cu Miracle on 34th street, dar in acest film despre care vb ii si mai vechi cred ca, si nu ii o fetita ca si copilul avocatului ce un baietel si reusesc sa il salveze ca si in filmul Miracle on 34th street, cu toti cetatenii care se aduna, si spun ca si ei cred in santa, iar la sf ep santa zboara cu renii pe deasupra orasului in ajunul de craciun si este vazut de toata lumea...

| floresdemayo a răspuns (pentru Meghita):

L-ai vizionat la TV? Cand, in ce an?