| Komarov a întrebat:

Am o intrebare cam neortodoxa dar nu vreau comentarii urate existe vreun film horror sau documentar care il arata pe Satan si figura lui reala ce-a de pe cartile Wicca detin si eu una si am vazut asa ceva si as dori sa stiu daca exista un film care il arata si daca da as dori un raspuns multumesc cel mai bun raspuns funda

6 răspunsuri:
| Public22 a răspuns:

Nu cred ca exista, dar sunt atatea filme horror la care ai putea sa te uiti, iti recomand unborn.

| bogboy101 a răspuns:

Nici nu se stie daca exista dar ami citeste si tu carti sau uita-te la extraterestri antici cauta pe net o sate rezolve ei laughing sau uitate la history acolo sunt

| SuperCoolDude a răspuns:

E cam imposibil ce ceri tu. Pana la urma nici nu se stie daca exista acest personaj, la fel cum este si cu dumniezau si alte entitati, ce pana la urma sunt un substituent al inferioritatii umane, ce in permanenta cauta pe cineva superior. Tu aici vorbesti de interpretari, singura modalitate adevarata, desi indoielnica, este sa faci un ritual satanic sau ceva asemanator, altfel nu ai sa vezi decat poze, tablouri rupestre si imagini facute de oameni ce si-au lasat amprenta asupra a ceea ce cred ei ca arata, o asemanare. Sau te poti duce in iad, daca gasesti o modalitate sa ma anunti si pe mine si nu glumesc, chiar detin o pasiune pentru acest personaj si nu cred ca e asa infricosator, dat fiind faptul ca a fost un arhangel frumos candva. Mult succes!

| RedCookyeeee a răspuns:

Eu am vazut "Un juramant satanic" poate iti place.

| Alecs1105 a răspuns:

Pai... Singura cale prin care poti sa te convingi ca e real e sa il invociwinking Daca vrei mia multe datalii fb meu ii Alecs Stefanoiuwinking

| Komarov explică (pentru Alecs1105):

Fb-ul meu e Lev Miloslav Alexei da accept