| cicu a întrebat:

am o intrebare de ce se fac unele animeuri doar pe jumate si dupa baga la un episod final si gata s-a terminat din ce cauza se opresc nu au fonduri? sau nu e vizionat? va multumesc frumos pentru raspuns

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Sunt mai multe cauze.
In japonia, asa se face un anime:
Pasul 1- Se strange 1 om sau mai multi oameni, unul vine cu ideea, al 2 lea cu desenu, al 3 lea cu efectele, etc, pana iese calumea tot, si fac Manga.
Pasul 2- Acea manga, este trimisa la un editor, care face ceva de genul Admin Respins, daca este adminsa, ok, o pastreaza si o publica daca nu, nu.
Acel editor este un om specializat, asa ca trebuie sa te iei dupa el.
Pasul 3- Daca toate Manga scoase au succes, se serializeaza, ceea ce inseamna un Anime.
Si aici lungimea anime-ului depinde de 2 lucruri.
Cantitatea de oameni care-l vizioneaza, adica cu cat este mai vizionat cu atat este mai lung, insa asta nu conteaza ca ce-a de-a 2 chestie, adica decizia creatorului.
Daca creatorul vrea sa termine cu acest anime, pentru ca nu mai are idei, sau s-a plictisit, etc, nu mai deseneaza manga, si daca nu o mai face, se opreste anime-ul, cu mai multe optiuni: Se lasa in suspans, adica cum s-a terminat hight school of the dead, cu toate personajele pe o insula, fara sa stim ce se intampla mai departe, ori poate crea un sfarsit demn de acel anime.
Chiar ti-am dat un ex de anime care s-a terminat prea devreme din cauza ca creatorul nu mai face manga, adica Hight School of The Dead, nu stiu dc, dar s-a oprit, cam prea brusc la doar 12 ep.
Asta este ciclul crearii unui anime in japonia, si de asta unele se opresc imediat.
Sunt si cazuri in care succesul este imens si creatorul merge foaaarte departe cum ar fi Naruto, One Piece, Dragon Ball z, Bleach.
Desi am auzit zvonuri, nu stiu daca ar fi adevarate cum ca Bleach se apropie de sfarsit.

0 răspunsuri: