| Gekk0 a întrebat:

am o intrebare legata de Anime. Ma consider un fan junior, am urmarit cateva anime-uri de calitate mediocra pot sa spun. De obicei imi plac shonen. Am inceput sa ma uit la Bleach. Dar am vazut foarte foarte multe comentarii negative. Incerc sa nu ascult dar sunt deja la episodul 23 (The Entry Arc) si povestea este superba. Insa multa lume spune ca va fi foarte nasol dupa Soul Society Arc, ceea ce ma ingrijoreaza. Ce parere aveti? Sa ma uit? Daca da, sa trec de filler-e? Aveti alte shonen-uri? Sau orice alt Anime care va fi de lunga durata si e nou? As vrea pareri.(Inafara de One Piece, Naruto si DZ). Multumesc si dau funda( daca mai tine).

Răspuns Câştigător
| sweetys a răspuns:

Poti sa te uti linistit la Bleach, chiar e un anime bun, nu stiu cine te-a mintit, dar nu te lua dupa acea persoana. Eu chiar as vrea sa ma reapuc de el dar stau prost cu timpul.
Animeul chiar are o poveste buna, si sunt si multe lucruri de aflat la care nici nu te gandesti. Si cu cat avansezi cu atat devine mai interesant.

| Gekk0 explică (pentru sweetys):

Si e ok daca urmaresc si filler-ele? Multa lume zice sa dau skip. dar mi se pare ca nu e o experienta completa.

| sweetys a răspuns (pentru Gekk0):

E bine sa te uiti si la ele si la filme. Eu am vazut seria intreaga si se leaga tot.

3 răspunsuri:
| Antonache_Andrey-Marcel_1999 a răspuns:

Salut poti sa te uiti e pera calumea si te sfatuiesc sa te uiti si la filler-e ca sunt interesante. Si un anime mai lung la care sa te uiti si e si interesant e fairy tail.