| Bogan9028 a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care se uita sau au vazut serialul EZEL. La final Ezel moare in tren sau imbatraneste la Far?( cand vine Can cu motocicleta)

8 răspunsuri:
| Budincăă a răspuns:

Imbatraneste la Fal.

| Bogan9028 explică (pentru Budincăă):

Eyşan moare in casa sau in tren?

| Budincăă a răspuns (pentru Bogan9028):

In tren.

Am intrebat pe cineva, ezel face inchisoare pe nedrept, eysan moare in casa, nu in tren, gengiz fuge, nu moare. Ceea ce este ep 4, e ceva ce nu a fost, serialul se termina atunci cand in episodul 103, ii arata pe can cand se duce la far, acolo era ezel care a iesit din inchisoare.

Stiu sigur ca eysan moare in tren, in bratele lui Ezel. happy Dar am vazut acest serial acum 1 an sau 2. Nu imi amintesc foarte bine. Scuza-ma daca ti-am zis gresit.

Acesta este un raspuns al unui utilizator TPU la o intrebare de genu' : " Va spun eu tot de fapt unchiasu inainte sa moara i-a dat la ezel un inel si in ultimul episod care l-am gasit cu mare greutate eysan moare injunghiata de cengiz, care moare si el in final si finalul e ca ezel si cu eysan sunt intr-un avion care se spune ca e avionul amintirilor in timp ce o tine in brate ea moare si ezel se otraveste cu ceva murind si el si in final i arata pe toti care or murit stand pe un scaun in tren si bahar sta in sus si se iuta la ei razand si asta e finalul"

Ciudat, mie mi-a zis cineva care e innebunit dupa ezel. oricum are logica ce am zis eu, mai ales daca te uiti iar la ep 103. trebuie sa-ti dai seama. Apoi unchiul zice ca: 'urmatoarele momente nu au fost traite niciodata.' aici intra cand eysan e la spital, cand moare in tren cu ezel, cand moare gengiz... si unchiul i-a dat lui ezel inelul cand s-a dus in vizita la el.

Ok,scuza-ma.