| Stefa0072004 a întrebat:

Salut TPU am și eu niște întrebări legate de filmele Frozen 1 și 2. Deși m-am uitat de mai multe ori, tot nu înțeleg unele chestii.

1. Cum de în Frozen 1 Elsa ajunge în câteva minute pe muntele nordic, dar durează jumătate ca film ca să ajungă și Anna pe muntele nordic?

2. În frozen 1 când Elsa își construieste castelul nu gheata, nu sunt prezente scările, dar când Anna ajunge la castel, scările exista.

3. În frozen 1 cand Anna intra în castel, ușile se deschid în interior dar când monstrul creat de elsa ii da afară din castel, ușile se deschid pe exterior.

4. În frozen 2 în timpul melodiei "În Necunoscut" Elsa canta de la un balcon (dacă îl pot numi asa) dar nimeni din regat nu se trezește, nici măcar Anna, dar când Elsa trezește spiritele, brusc Anna s-a trezit, cum?

5. Tot în frozen 2 când ei Elsa, Anna, Kristoff, Sven, Olaf pleacă cu căruța spre pădure, toți intra în acea pădure dar cu caruta ce se întâmplă?

6. În Frozen 2 când Elsa și Anna dar și Olaf descoperă Vaporul părinților lor, Elsa, creează un fel de barca și ii duce departe de acolo, cum ajunge Elsa de la acel vapor, pe ocean la spiritul Apei și ce se întâmplă cu hainele acestuia după ce le pune pe piatra?

7. Cum de Elsa îngheață în Attohalan, dar propria ei magie nu o îngheață, ca tot gheata este.

8. Cum de Anna ajunge de la pădurea fermecata, în regat?

Poate sunt întrebări mai exagerate sau fără sens dar aceste chesti nu le-am observat în serial. Părerea mea filmul frozen 2 este cam "înghesuit" se întâmplă prea multe evenimente într-un interval scurt de timp

1 răspuns:
| J0B0MAT a răspuns:

Sunt animații fantasy, iar prin definiție ele prezintă lucruri care nu se pot întâmpla în realitate.