| HaLoG3N a întrebat:

am si eu o intrebare pentru fanii anime in special pentru cei care au la suflet anime-ul naruto shippuuden am ajuns la ep 234 si pana acum de vreo 15-20 ep au fost umpluturix(sad Vreau sa stiu cam cate ep o mai tine asa cu umpluturile? Multumesc anticipat

4 răspunsuri:
| Jesye a răspuns:

234 e ultimul episod care a aparut tradus, asteapta si ai sa vezi ce se intampla happy ca asta fac si eu

| HaLoG3N explică (pentru Jesye):

Am inteles jesy urmaresc stai calm chiar o sa-mi placa urmatorul ep Sa se casatoreascalaughing da eu stii m-am uitat la manga acolo nu da nimic de umpluturile astea si deia vreau sa stiu cu aproximatie cam cat tin umpluturile ca numai rezist de vreo 2 luni numai cu umpluturi o tinestraight face

| InuIo a răspuns:

Eu am auzit ca pe la episodul 250 o sa inceapa aventura adevarata dar nu sunt sigura. Cred ca o sa ajung la pensie pana baga toate episoadele daca o tin tot in ritmul asta. Si am mai auzit ca o sa fie si un al 3-lea sezon tot cu sute de episoade.

| HaLoG3N explică (pentru InuIo):

Lasa ca cu al 3 sezon va fi si mai bine se va numii akipuden naruto va fi adult va fi super tare::XX cum doamne sa mai rabd inca 16 ep echivalent-ul a 4 luniix((( deci innebunesc numai cand audx(yawn((((