| Claudiu938 a întrebat:

Salut TPU, am văzut chiar azi sus în coltu ecranului la pro TV scria '' Scara B în curând'' probabil e vorba de un nou serial,însă ciudata e ca am cautat pe google și nu am găsit nimic relevant, știe cineva despre ce serial sau film e vorba?

5 răspunsuri:
| creieriprajiti a răspuns:

Bună! Când am cautat pe net serialul "Scara B", printre rezultale cautarii era un anunt de casting pentru copii 8-10 ani, cica tot pentru un serial numit Scara B. Poate e acelasi

| creieriprajiti a răspuns:

Acum am vazut pe Pro TV ce ai vazut si tu (cred). Pare o extensie de la Las Fierbinti, asta am inteles eu

| vodami92 a răspuns:

Scara b slabut! si nu e la bloc daca asta credeati! la bloc era umorul ala de scara blocului! un proiect unic! speram sa se bage din actorii acelui serial la bloc! s-a bagat doar luminita erga! restul nu! mariana danescu! emil mitrache! dana rogoz! laura cosoi! tili niculae! in schimb da sunt actori buni dar na! nu sunt pe gustul meu asa! am vazut oricum primul episod! mdea patru fete care fac videochat si o conving si pe a cincea care era o tocilara sa faca videochat! o baba care uda un ficus goala! etc!