| rem1x70 a întrebat:

Am vazut de curand filmul Titanic iar, si mi-a placut la fel de mult ca prima data. As mai vrea un film asemanator cu el. Ceva la fel cu dragoste si dezastru. Vreau sa nu fie un film modern cu tehnologie si toate rahaturile. Vreau un film in care actiunea sa se petreaca in epoca muzicala. Atunci cand toata lumea canta la pian si alte instrumente. Atunci cand existau doar masini pentru care acum ai da miliarde de dolari ca sa cumperi una.
Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Titanic 2 rolling on the floor
Nu degeaba a castigat atea premii, Titanicul. Are atat actori cat si efecte speciale dar si o poveste foarte captivanta. Filme care sa te prinda ca el nu prea mai sunt. Urmatorul film cam la fel si facut exact de acelasi regizor e Avatar, dar ai zis ca nu vrei modern cu tehnologie.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Remember Me (Aminteşte-ţi de mine, 2010)
http://www.cinemagia.ro/filme/remember-me-42847/
Încearcă și The Pianist (2002)
http://www.cinemagia.ro/filme/the-pianist-pianistul-2518/

| rem1x70 explică:

M-am lamurit si cu Titanic II. In primul rand e aproape asemanator cu Titanic numai ca aici vaporul este lovit de un Tsunami produs de un ghetar. Efecte speciale foarte proaste. Actiunea este din al 6 -lea minut de cand a inceput filmul. Sunt secvente care nu isi au rostul si mai bine nu era regizat. Eu le-as fi dat o amenda imensa fiindca au copiat numele si idei din Titanic. Actiunea se petrece in oribila epoca moderna unde exista tehnologie si nu exista mai nimic de facut pe vapor. Mi-e foarte dor de Titanic. Eu as da miliarde de dolari ca sa mai vad o continuare din Titanic. In primul rand ca, actiunea se petrecea in epoca muzicala adica in perioada in care nu exista tehnologie aproape deloc dar cu toate astea oamenii erau mult mai sociabili si se distrau mai bine ca noi. In perioada in care doar cei bogati aveau masini, in care barbatii purtau des costumele iar femeile purtau rochii lungi cu palarii si umbrele. Perioada in care oamenii erau foarte politicosi si manierati. Titanic chiar a fost cel mai bun film al lui James Cameron si faptul ca avea dragoste si drama in el, l-a facut asa lung ceea ce mi se pare foarte bine in loc sa ma uit la 80 de minute dintr-un film si sa nu inteleg nimic. El a facut filmul exact dupa cum s-a intamplat in realitate cu vaporul.