| Nightcore4Team a întrebat:

am vazut in bucatarie dimineata mancam si m-am dus sa ma spal pe maini ma intorc si vad ca mancarea disparuse misterios eram singur acasa numai eu oare ce a fost sa imi raspundeti fast!

Răspuns Câştigător
| VaD a răspuns:

Extraterestri! Fac teste pe mancarea pamantenilor si iau cat mai multe probe.

3 răspunsuri:
| YourEternalLove a răspuns:

Pai daca ai vreo pisica o fi mancat-o sau cine stie fundita plizzz?

| SmushyPapanasulcuDulceata a răspuns:

Nu te speria sau panica. Tot ce trebuie sa faci este sa vezi daca mai ai intamplari asa ciudate. Daca ai ceva vise mai stranii sau daca simti ca este cineva in casa. Daca cumva crezi ca cineva te priveste poti striga ceva de genul,, Lasa-ma in pace si pleaca!,, Ca daca crezi ca e un spirit sau ceva. Stiu ca ii o prostie de tot rahatu. Abia daca cred si eu ce scriu. Dar odata eram acasa si mi-am pus cheile pe pat. M-am dus in bucatarie si le-am gasit pe birou. SAU alta intamplare, aveam vreo... 11 ani si dormeam. Era 1 noaptea cand am simtit ca ceva ma trage de picior. Eram singura, ca tine, cand m-am uitat era o mana care venea de dupa pat. MAMA SAU TATA nu mi-au facut nicio gluma, si sunt sigura ca nu era cainele pentru ca era usa inchisa si el doarme in alta camera. + logic ca nu are maini. Daca ti se mai intampla asa ceva, spune-i cuiva din familia ta, nu te baza pe noi!

| M4gd4L3n4 a răspuns:

Pai, cine stie? vreo fantoma careia ii era foame laughing

zic si eu ca pisi, probabil vreo pisica, sau ai manvato si cand te-ai intors ai iutat ca tu macasesi deja tot din farfurie.
sa stii, se intampla si de astea