| AestheticPerf a întrebat:

SALUT TPU! An 16 in super putin timp si nu prea stiu cum sa ma comport cu fetele, cum sa vorbesc cu ele, daca iesim nici pe atat si m-am intreabt daca exista un fel de serial de asta, ceva pozitiv, carismaic, personajul smecher gen Lucifer sau Rush, sa aiba subiectul asta despre care vorbeam eu, nu stiu daca este un asemenea serial, dar daca stiti unul, v-a rog sa mi-l spuneti, FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Pool77 a răspuns:

Nu ai nevoie de nici un serial, habar nu am cine ti-a dat ideea asta prosteasca.
Tot ce conteaza este temperamentul si "demnitatea" cu cat de vad mai sigur pe tine, cu atat vor fii mai atrase de tine.
Daca nu le bagi in seama, dar inainte le-ai spus ceva destept, iarasi le-ai captat atentia.
Nu ai nevoie de nimic special, doar de un comportament normal, imbracaminte normala ( curata, intreaga, sa nu fie murdara), iar de niste gadegeturi, un telefon cat de cat ok si eventual un ceas si ala-i.
Sa nu te gandesti ca daca-ti iei ultima serie de telefon, sau daca iti cumperi un ceas in valoare de 1000 RON o sa sara toate pe tine, insa o sa apari un om mai serios si bogat, da posibil sa apara, relatiile de o noapte etc, insa n-ar trebui sa te afecteze.
Depinde ce cauti, la 16 ma gandesc ca nu vrei ceva serios, eu cel putin nu vreau asa ceva, aventura de o noapte, eventual o cafea, si cam atat a fost. Daca esti timid cand e si ea acolo, n-ai rezolvat nimic, nu le plac tipii timizi, le place sa aiba ce vorbi cu ei, si atat mai mult nu le plac tipii plictisitori.
Incearca sa vorbesti cat mai mult, insa nu prostii, incearca sa nu areti din prima ca-ti place de ea, tine-te tare, rece, si pe parcurs ai sa vezi ce si cum, daca te place sau nu, daca doreste ceva de la tine sau nu, nu de alta dar sa nu pari prost in grupul de prieteni, stii cum e, dupa vin glumele seci si fara un pic de haz.
Nici o data sa nu te duci la aia mai frumoasa, n-are sens, intr-adevar merge si faza aceea dar rareori, nu exista ceva sigur adica daca faci chestia x atunci functioneaza 100% posibil sa aplici tot ce ti-am spus eu mai sus la una si sa rada de tine, iar la cealalta sa-i placa si gata totul e frumos.
Vezi tu ce si cum, nu mai ai 14 ani sa nu stii decide ce-i bine si ce nu, eu nu pot sa-ti spun ce functioneaza peste tot, unele sunt atrase de baietii batjocoritori, nu nu glumesc, si nici nu-ti spun ca toate, doar unele.
Acum, exerseaza, vezi ce si cum, cauta intotdeauna anturaje noi, fete noi, posibil ca primele 10/20 sa te refuze, asta e viata mergi mai departe. Si nici o data sa nu stai intr-o "rudenie" adica "Esti ca un frate pentru mine", "Esti cel mai bun prieten al meu" astea-s vrajeli, ca cineva sa fie acolo mereu cand baietii "duri" le lasa acolo, si tu trebuie sa-i strangi, sa-si revina.
Cam atat pe scurt, esti baiat mare, cu grija, si mult succes.

4 răspunsuri:
| Amidamaru98 a răspuns:

Viata bate filmul.

| tpuuser999 a răspuns:

Tinere, nu stiu daca poti sa fii atat de atent pe cat vreau eu in momentul asta, dar tot iti spun: nu o sa inveti niciodata sa socializezi uitandu-te la seriale - viata reala este mai putin regizata si persoanele reale nu reactioneaza ca si cum ati juca in acelasi film impreuna. Relatii umane se invata exersand, asa ca uita de ce fac americanii in filme si vezi ce fac romanii in club, la o cafea, la o tigare, sau ce-ti place tie sa faci (in afara de stat pe calculator, telefon sau televizor).

| christall a răspuns:

Nu trebuie sa copiezi pe nimeni, pentru ca n-ai mai fi tu. Poarta-te normal, intra in vorba cu ele si pe urma gasesti puncte comune, o intrebi ce ii place sa faca in timpul libe, ce filme a vazut, pe unde a calatorit si tot asa.te descurci fara indoiala

Răspuns utilizator avertizat