| HeX a întrebat:

"Are you ready?". In Criss Angel MINDFREAK IV a fost un serial in care Criss era legat cu catuse de volanul unei masini plina cu explozibil si benzina. Din filmari am observat ca Criss nu a sarit din masina, iar camera montata pe parbriz a "picat"! Criss a reusit sa scape sau e in spital? Dau fundoi la cel mai convingator raspuns! Daca urmariti Criss Angel Mindfreak ADD ID: undergroundfive@yahoo.com
------------------------------
"There's no reality
Just this world of illusion
That keeps on haunting me."
------------------------------

Răspuns Câştigător
| AndreChan a răspuns:

Sincer iti spun acest criss angel este un tip care daca vrea se arunca de la etajul 30 si nu pateste nimic.am vazut un episod in care a pus piciorul pe un scaun si a inceput sa defileze zburand acolo.sau cand a taiat-o pe aia in doua.e in stare de orice deci nu-ti fa probleme e teafar.tu de ce crezi ca serialul e pe axnsci-fi plss funda!

2 răspunsuri:
| AG a răspuns:

E o iluzie. Criss a scapat, si toata chestia cu camera, a fost ca el sa isi poate face trucul. Eu sunt fana, imi place mult tipul. Dar uneori, se vede ca sunt trucaje.

| joker_4329 a răspuns:

Fratele meu
ce face criss angel sunt trucaje
adica am vazut intr-un episod ca criss mergea pe apa
cum sa mearga mah pe apa...doar Iisus a mers pe apa
sau alt episod.era in fata unui perete de caramida si o masina cu viteza mare l-a lovit din plin si nu a patit nimic
toate acestea sunt niste trucuri ireale
dar sunt atat de bine interpretate incat ne face sa credem ca sunt reale
dar totusi nu sunt...sunt fictiuni