| CatMeadow a întrebat:

Salut TPUhappy As dori daca se poate sa imi recomandati un serial bun care sa satisfaca nevoile vizuale ale 4 persoane cu personalitati total diferite. ( una sensibila, romantica) ( alta care vrea aventura, adrenalina, actiune ) ( alta care...ei bine ii plac filmele despre viata, adolescenti, tinerete, care nu stiu cum sa zic dar ii place sa vada filme din care sa se desprinda idei optimiste despre viata) si ultima ( o persoana careia ii plac comediile, glumele) deci vreau ceva cu tot tacamul pe scurt. dar nu vreau sa imi spuneti de Anatomia lui Grey, asta o stim si noi. Nu conteaza ca e SF, etc. Ceva nou, original. multumesc anticipat happy

7 răspunsuri:
| ღDanyღ a răspuns:

Este pe net daca cauti :Micuțele mincinoase....este super e pe seriale...si pe sezoane...

| livscomsha a răspuns:

The Mentalist
Lost
Jericho
Dexter
Hannibal

| alex2496i a răspuns:

The Walking Dead

| alex2496i a răspuns:

Ar mai fi ceva, un seril foarte tare, nu am cuvinte pentru un serial ca asta si pentru geniile care au lucrat la creearea lui. Este mai vechi, sunt sanse sa il sti : Prison Break, mi se pare un film de geniu.

| ChemicalThunder a răspuns:

Dr. House- are 8 sezoane, e mai vechi dar e genial. Te face sa razi, te mai si tine in suspans, sunt si 'triunghiuri amoroase'' e cu doctori. Daca nu, mai e unul SF: Teen Wolf dar nu prea stiu daca ar satidface orice gen de personalitate. Bafta multa happy

| DianaDiaa a răspuns:

Clar El barco (vaporul) intra in toate categoriile. Aventura(gen lost) sf, comedie, dragoste imbina totul foarte bine. Actorii sunt super si ei. Merita.In fiecare episod se intampla altceva iar app toata actiunea se petrece pe vapor