| 5uMMeR a întrebat:

As vrea si eu sa imi spuneti un serial care merita vazut.
Nu imi spuneti 10, vreau doar unul. Nu vreau horror, sunt slab de inima :]]
Funda celui mai bun serial.

Răspuns Câştigător
| Daniellllll1 a răspuns:

SUITS! TRAIESTI DEGEABA DACA nu-l vezi
SINOPSIS:
Serialul spune povestea lui Mike Ross, un traficant de droguri de ocazie care in timp ce se ascundea de oamenii legii intra direct in camera unde celebrul avocat Harvey Specter incerca sa isi recruteze un nou asociat. Intamplarea face ca Mike sa fie un tanar extrem de destept, cu o viziune diferita a lucrurilor, exact calitatile de care Harvey avea nevoie. Dupa ce ii demonstreaza lui Harvey de ce este in stare, Mike ajunge dintr-un escroc, mana dreapta a celui mai bun avocat din New York.

| Daniellllll1 a răspuns (pentru Daniellllll1):

Si Banshee e super:
Pe Cinemagia sinopsis-ul e de rahat, incerc sa-ti fac un rezumat:
Lucas Hood iese din inchisoare, dupa o sentinta de 15 ani,acesta vine in orasul Banshee dupa fosta lui iubita Carrie(numele nou,mai avea unul, dar si l-a schimbat, nu-l mai stiu, a trecut ceva de cand l-am vazut).El fiind martorul assasinarii noului serif, acesta ii preia identitatea...Mai departe,trebuie sa vezi tu. Poate nu m-am exprimat eu foarte bine, dar e super! Primul episod cred ca e mai naspa, maxim al doilea, dar dupa e Dumnezeu pe Pamant, dar nu-l intrece pe Suits!

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Game of thrones, Prison Break, Breaking bad, the vikings.

| faramatania a răspuns:

Lost,Gotham,Game Of Thrones, True Detective

| Sn4k3 a răspuns:

Rush - are doar un sezon, dar merita. E super tare, gasesti descrierea pe internet. Daca ti-a placut iti recomand si Lucifer. Iti mai recomand si Supernatural. Vizionare placuta!

| Carla01 a răspuns:

Tres metros sobre el cielo, e super tare filmul :* Uite aici trailerul : https://www.youtube.com/watch?v=TVBIQrg0dJc

| Mediocre a răspuns:

Narcos e super. Are doar un sezon, dar mi-a placut foarte mult si mai e si bazat pe "true story".

| SNAKECOM a răspuns:

The librarians - sunt doua sezone si mertia vazute! Fundita? happy

| lulu03 a răspuns:

The secret circle... e destul de tare dar ti-as recomanda sa citesti cartile.
Sau ai putea sa urmaresti un anime(crede-ma merita) spre ex. Noragami
:3

| andreea11Secret a răspuns:

Iti recomand Once Upon a Time
Crede.ma chiar merita. Am auzit si eu de celelalte de Prison Break, Braking Bread, Supernatural, etc... faza e ca nu mi se par interesante.
Deci in serial este vorba de Alba-ca-zapada(stiu ca ti se pare ireal si ca deja nu mai vrei sa citesti) cu Regina Cea Rea si toate celelalte caractere cu povesti cum ar fi Scufita Rosie, Ariel... toate povestile pe care le stii... doar ca ele nu sunt asa cum crezi tu.Arata doua lumi (cea reala si cea de basm) si nimic nu e asa cum crezi tu.
Este foarte interesant acum tot ce ti.as cere ar fi sa te uiti doar la primul episod din sezonul 1 si restul o sa vina de la sine, sunt sigura.