Vreau episodul acela deoarece a participat o familie din orasul meu nu ma uit asa in general
Si chiar daca te uiti.Nu iti fie rusine.Capul sus, ca nimeni nu e centrul universului!
Si tu te uiti la emisiunea aia jalnica?
:* cat de adevarat...
Nu, dar m-am cam saturat ca lumea sa critice persoane doar pentru ca se uita la ceva ce lor nu le place.
Sincer? Mi se pare plictisitoare dar nu ma pun sa ii judec pe cai crae se uita.
Fiecare cu parerea lui si gata! asta-i parerea ta, ti-ai spus-o, dar stop! fiecare cu placerile sale si cu opiniile sale.si cu asta basta!
Dapai nu toti au atatea cute la creier incat sa realizeze asta
Pe bune, m-am luat la cearta aici pentru c aimi palce o trupa, si niste oameni carora nu le palce, au spus ceva din care reiese ca cica am gusturi naspa.
pe bune, m-am saturat de cei care zic ca daca Shakira e naspa, inseamna ca e! (am dat un exemplu)
Si da, sa stii ca ai dreptate
Scuze dar urasc emisiunea aia, mai demult toata familia mea se uita doar la un singur televizor, nu aveam nici internet, iar eu am vrut sa ma uit si eu la un film ceva, sa ma uit si eu la ce imi place in ***.
Naspa de tine...
:
Pai mai intai cauti postul de pe care este difuzata emisiunea intri pe primul rezultat si dai emisiunea pe care o doresti si alegi ce episod vrei
Andreea1562 întreabă:
Laurretta întreabă: