anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati vazut filmul Titanic? Daca da, ce ati simtit?

Răspuns Câştigător
| RaluKkkk a răspuns:

Ce am simtit? Tristete,melancolie,entuziasm, fericire, dezamagire, suferinta, durere...Cam toate sentimentele combinate la un loc.Un film absolut extraordinar! Am plans o groaza la el.Si acum ma mai trezesc plangand dupa Jack.Nu este prima oara cand l-am vazut, dar de data asta i-am urmarit fiecare miscare de-a lui Jack si pur si simplu imi venea sa plang pentru ca stiam ca avea sa se stinga la final. Povestea de dragoste este absolut superba, iar ideea lui James Cameron de a infiripa o poveste de dragoste cu tragica poveste a Titanicului a fost uimitoare.Nu stiu cum si de ce povestea aceasta mi-a ajuns extrem de mult la inima, iar doi tineri atat de diferiti si totusi atat de asemanatori de induioseaza.Este imposibil sa nu plangi la Titanic. Iubirea dintre cei doi, devotamentul si promisiunile facute sunt...N-am cuvinte.In timp ce scriu acest raspuns nu stiu ce sa-ti mai spun despre ce-am simtit eu cand m-am uitat la Titanic.Inca nu s-au inventat cuvintele alea.Ideea este ca ma doare, nu stiu cum. Povestea este prea puternica.Cam asta am simtit eu la Titanic.Sufletul meu stie mai bine sa se exprime, dar nu in cuvinte, in sentimente.

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu l-am vazut pentru ca nu imi place, o singura data am vazut filmul dar nu am simtit nimic

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Absolut nimic chiar dacă s-a inspirat din realitate!
Pa, pa.

| Lynna a răspuns:

Este un film foarte bun, are multe premii iar, pentru mine, Leo DiCaprio si Kate Winslet sunt unii dinte cei mai bun actori de la Hollywood. Am vazut filmul de foarte multe ori, dupa mine este un film clasic.

| bloodyhell a răspuns:

Am simtit ca am pierdut 194 de minute din viata degeaba.

| Betrayal a răspuns:

Voi astia care comentati aiurea ati vazut macar odata filmul? Aveti idee cate oscaruri are? Cred ca l'am vazut pe putin de 20 de ori si nu exista final la care sa nu ma emotionez, Ramaneti la Disney Channel

| Betrayal a răspuns:

Abtineti'va voi astia sub 18 ani, sunteti doar niste mucosi care au vazut la viata lor (doar "pariu cu viata"cea mai mare porcarie realizata vreodata") V'ati gasit voi mari critici sa vorbiti de filme oh go on

suntserios
| suntserios a răspuns:

E un film, bine realizat, cu multe premii, poveste interesanta si atat ca la urma urmei e doar un film

| Bizzle a răspuns:

Hey.
Multe emotie. Eu un film foarte genial si superb. Pentru mine le bate pe toate. Foarte interesant si e si captivant mai ales ca este inspirat din realitate. Titanic un film extraordinar!
Succes!

| Daniel2332 a răspuns:

Am simtit multe. atat de multe sentimente impreuna. dar cel mai profund sentiment. plictiseala

| Mihai87 a răspuns:

Prindea la public poate acum 10-12 ani! Astazi e un film de duzina!

| blondaluii a răspuns:

Este foarte frumos.am plans la sfarsit.l-am vazut de cel putin 6 ori.e superb