Din start ai facut referire la episoade vechi date prin 2007 -2010 la prima tv, asa se numea pe atunci, Trasniti in Nato, după care era trasniti din nato, trasnitii, si acum secretele presedintelui, cauta pe google trasniti din nato si vezi toate episoadele incepind cu sezonul întîi.
Mă uit mereu la ei pe Youtube dar nu gasesc episodul ala habar n am ce sezon era era cred ca intre sez 4 si 7 cred
Te uiti numai la porcarii, Alexe.
Super nivel de cultura generala...
Incearca niste seriale/documentare/filme bune, nu mizeriile de pe programele romanesti.
Mai lipseste sa intrebi de episoadele din "nora pentru mama" sau "ochii din umbra". Jesus!
Ce prostie frate e un serial cu care au crescut cu cateva generați
Generatii*
Îți veni pata pe mine?
Nu prea mi-a placut serialul asta! insa grig chiroiu! bogdan dumitrescu! constantin zamfirescu! toni ionescu! mi-au placut doar cand erau demult la chestiunea zilei cu florin calinescu! cand mai faceau echipa si cu emil mitrache dragos mostenescu augustin julea sau sorin matei! dar atunci erau mai seriosi! ma rog erau alte vremuri! a incercat chiar un serial sa ii detroneze! era vorba de nimeni nu-i perfect! cu rudy rosenfeld dumnezeu sa il ierte! sebastian papaiani dumnezeu sa il ierte! si emil mitrache cu dragos mostenescu! dar nu au reusit! acelasi lucru dar pe pro tv! nu pe prima tv! las fierbinti dadea asa peste nas celor de la atletico textila! cam aceeasi situatie! posturi insa diferite! ce sa ii faci! telespectatorului nu ii poti impune un anume serial!