Pai ce puterile lui goku constau doar in maimuta aia? Goku cand intra in super sayan 5 deja are puterea de a distruge pamantul... deci e clar cine castiga.
Pai daca ala distruge planete ce rahat sa mai faca bestia cu noua cozi? Da intr-adevar nu contest ca si naruto e bun si are atacuri distructive dar totusi, Goku pare mai in avantaj datorita specialelor sale + zbor si viteza superumana.
Ba naruto bate si gata daca ii da un rasen shuriken lu rahatu ala de goku se pisa pe el
Sa mor eu esti terminat rau ****...cum *** sa intrebi asa ceva pe TPU, de parca ne-am uita toti la desenele alea animate de copii avortati.si probabil ca pe majoritatea nici nu-i intereseaza un desen animat stupid.mai iesi pe afara/du-te la scoala si lasa desenele animate.
Mda...sa ma pe.is pe cenzura lor, astia ar trebui sa cenzurere intrebarile stupide, cum e a ta de altfel.primul cuvant era c. oaie si al doilea era pe.lm
1.nightmare pe TPU intrebi orice.
2.Naruto cand se transforma in vulpe moare adica niciodata nu a avut 9 cozi ca daca ar avea 9 cozi ar iesi vulpea din el si naruto ar disparea...pe cand gku revine la normal
Naruto ar castiga deoarece in urmatoarele episoade se va alia cu vulpea si va deveni la fel de puternic ca Eremitul celor 6 Cai.
Naruto normal e mai puterni.Sa vedem ce are Naruto:Rasen shuriken, Rasengan, Kage bunshin no justsu, ...etc.
Si ce are Goku:Kamehame-Ha si cam atat stiu eu
Deci... Penibil... Cum sa spui ca Naruto castiga? Va dau un sfat uitati-va la Dragon Ball Z si ciocu mic prietenasii mei .
Naruto deoarece are foarte multe tehnici puternice si stapaneste si putere vulpii.
Futuredreamer...esti cretin naruto e prea puternic sa fie batut de rahatu ala de goku! pe langa ca are gramezi de jutsuri(rasengan de 17tipuri dintre care cel mai tare e kyuubi rasenshuriken si rasenganul plantar)chiardaca goku intra in modu lui de sayani si naruto poate intra in modu sage sau rikodu(in acest mod nici goku in modul super sayan nul intrece!)sincer daca intra din prima in vreun mod goku nici nu va apuca sal mai atinga adica poate folosi masive rasengan barrage...ce e asa greu!? normal ca naruto castiga
Goku bate tot bha Goku distruge plante drak si in super sayan 1 il bate pe naruto in kyubi mode deci naruto e un jaf pe langa Goku
Uitati-va la dragon ball z narutarziilor goku in ssj4 distruge universu naruto ce face? distruge un sat mda, goku il distruge fara cel mai mic stres. Sa nu mai zic ca daca face fuziunea cu vegeta in ssj4 deja puterea lui naruto e la un nivel subatomic fata de cea a lui gogeta. Ce face Kyubi? Goku manca dinozauri cand era mic.
Goku cel mai bun ba il bate pe naruto pe oricine e invincibil si in super sayan 1 il bate pe naruto el distruge planete dracu si daca poate sa distruga o tara in modul cel mai puternic naruto e jaf pe langa naruto deci goku castiga chair si fara miscari speciale doar prin viteza si lovituri
Hahaha daca esti asa e asa de smecher si distruge planeta in modul sayan 1 atunci un P... a mea mai traieste dupa ba cretinule si el face parte din planeta...LOL auzi distruge univeruO.o? da pe masa nu o,, distruge"cand farama universu!?
Ucigasuldeprostie sincer o persoana mai enervanta ca tine nu am vazut, CARE E PROBLEMA TA? Mie imi place naruto si dragon ball am vazut toate ep din dbz si sincer cand s-a terminat imi venea sa plang si eu si verisorul meu, dar dupa aceea am descoperit naruto si mie imi placea mai mult si lui tot dbz ii placea si ne certam mereu si ne bateam... in fine guku e puternic dar din ep naruto shippuden am prins o idee ca Naruto nu poate pierde nici o lupta oricum cred ca naruto ar castiga sau ar fi remiza dar cu siguranta naruto ar invinge deci hai fani narutoooo
Frate deci cum sa crezi ca naruto este mai puternic? deci altii spun ca cu super saiyan 1 nu ar putea distruge o planeta, daca te uiti la DBZ ep majin buu cu bibidi si dabura atunci spune babidi ca cu 200 sau 3000 de kill ar putea distruge o planeta si el avea in mod ssj 1 8 mii de killi deci naruto nu se compara cu el, diferenta dintre puterile lor e de la cer si pamant, naruto abia daca distruge un copac cu propriile puteri si cu vulpea un sfert de sat
Frate cum sa crezi ca naruto e mai tare ca goku? lol mai sunt fan si naruto si dbz dar frate uitate si vezi naruto mai are de mancat pana il ajunge pe goku, adica gandeste-te, goku nu e pamantean e un sayian o rasa de lupta razboinica si am vazut comenturile voastre si da, puterea lui goku nu consta in maimuta aia, cu ssj 4 la invins pe baby maimuta si era ssj 4 deci prietene cati ani ai? cum sa crezi ca naruto e mai tare ca goku? lol si nu doar cu ssj 5 poate distruge pamantul si cu ssj 1 poate distruge si cu o Genki Dama
Salut! Deci tu crezi ca Naruto este mai puternic decat Goku? Poi frate, este imposibil gandeste-te, Goku a ajuns in DBGT ssj4 si in noua serie ssj5 deci goku are puterea sa distruga o planeta doar cu ssj 1 iti recomand sa te uiti si atunci mai vorbim crede-ma diferenta intre puterile lor sunt de la cer la pamant naruto mai are de mancat pana il ajunge pe goku, adica niciodata Goku este un Saiyan o rasa razboinica cele mai puternice finte din univers nici one pice nici Bleach nu se compara cu Goku, Goku are Putere supranaturala nici nu trebuie sa se faca ssj ca sa il bata pe naruto, naruto am vazut si in anime seamana mult cu goku da asta nu schimba nimic, goku tot e mai puternic!
Nu depinde de nimeni asta nu conteaza puterea, depinde de situatie, nimeni nu poate stii asta din momentul in care ei nu apartin aceluias anime cei care spun ca ar castiga unul dintre ei sunt fraeri...
Lol wtf cum sa castige naruto gandesti macar george_8501? Naruto sa spunem ca e puternic dar Goku distruge lumii gandeste-te ca si kilirin il bate pe Naruto App de abia ast dragon ball z kami to kami :X 2013.3.30
A da si apropo nu cred ca Goku a fost nominalizat degeaba cel mai puternic caracter al tuturor timpurilor si Naruto nici macar in top 10 nu este
A stiu ca am dat cam multe comentarii dar sa va mai zic ceva.Adica puterile lui goku, voi spuneti ca are kamehameha .Bun deci el are :Ry you explodeaza, kamehamehax10, x20 cred ca distruge o parte din galaxie, taiyo ken x100 presupun sau mai mult, kienzan, big bang atac daca e gogeta, genki dama,+ ca daca.Iar astea sunt cele mai puternice iar daca fuzioneaza are puteri mai puternice dar nu stiu cum se numesc...