| George_8501 a întrebat:

TPU Care dintre naruto si goku credeti ca bate? Eu cred ca naruto pentru ca naruto are bestia cu 9 cozi si este mai puternica decat maimuta aia lu GoKu Parerea meabig grin

54 răspunsuri:
| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Pai ce puterile lui goku constau doar in maimuta aia? Goku cand intra in super sayan 5 deja are puterea de a distruge pamantul... deci e clar cine castiga.

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Pai daca ala distruge planete ce rahat sa mai faca bestia cu noua cozi? Da intr-adevar nu contest ca si naruto e bun si are atacuri distructive dar totusi, Goku pare mai in avantaj datorita specialelor sale + zbor si viteza superumana.

| Kanpeki a răspuns:

DBZ>Naruto
Goku castiga intr-o secunda. Nici nu trebuie sa devina SSJ.

| NevăstuicăxD a răspuns:

ă?

| SokarDax a răspuns:

Pai oricum Naruto e copiat dupa goku.Dar cred ca naruto castiga

| NIGhTmArE187 a răspuns:

Sa mor eu esti terminat rau ****...cum *** sa intrebi asa ceva pe TPU, de parca ne-am uita toti la desenele alea animate de copii avortati.si probabil ca pe majoritatea nici nu-i intereseaza un desen animat stupid.mai iesi pe afara/du-te la scoala si lasa desenele animate.

| NIGhTmArE187 a răspuns:

Mda...sa ma pe.is pe cenzura lor, astia ar trebui sa cenzurere intrebarile stupide, cum e a ta de altfel.primul cuvant era c. oaie si al doilea era pe.lm

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Deci... Penibil... Cum sa spui ca Naruto castiga? Va dau un sfat laughing uitati-va la Dragon Ball Z si ciocu mic prietenasii mei laughing.

| Danişor a răspuns:

Sper ca glumesti... Pai daca Freeza poate distruge o planeta cu un singur deget ce dracu sa mai faca naruto? si ce daca are vulpea aia de **** ce poate face? el nici un pom nu distruge https://www.youtube.com/watch?v=2LzbOXWZvYA uite cea mai buna dovada... fa si diferenta dintre puteri : https://www.youtube.com/watch?v=D_m8rmpxeDI, https://www.youtube.com/watch?v=Pn38DSYyJkQ deci e clar cine castiga naruto a fost copiat si dupa dbz asa ca iesi acasa!

| Nick2012 a răspuns:

Ce întrebare stupidă. Veziţi de şcoală băieţaş...

| Arikirinmotoka a răspuns:

Parerea ta este la fel ca si a mea! Si eu zic ca ar invinge Naruto!

| alexush a răspuns:

Parerea mea e ca nu poti pune 2 personaje diferite din animatii diferite la lupta..nu le poti compara. poti sa zici dintre vin diesel si chuck noriss.

| FuwaFuwa a răspuns:

Naruto normal e mai puterni.Sa vedem ce are Naruto:Rasen shuriken, Rasengan, Kage bunshin no justsu, ...etc.
Si ce are Goku:Kamehame-Ha si cam atat stiu eu

| Solovastru_Sebastian_2000 a răspuns (pentru FuwaFuwa):

Goku stie arte martiale mai bine decat naruto el la varsta de 12 ani a oprit o armata puternica si naruto la 12 ani sa sarutat cu sasuke
si cu kamehameha mai are amte techici cum ar fi sfera lui goku ( am uiat cum se cheama techica ) are si kaio ken la care naruto ar fi o furnica in fata lui goku plus el rezinta si la arme glontele si topoarele nu pot rani pe goku
deci esti un narutotard daca crezi ca naruto il invinge pe goku
si tot eu cred ca si ichigo il poate sa il bata pe naruto in biju mod

| LuffySecondGear a răspuns:

Goku il face cu un kamehame-ha si in 2 secunde gt! GOKU

| LuffySecondGear a răspuns:

Cum doamne sa crezi ca naruto il invinge straight face cred ca tu nici nai vazut seria dbz sau gt dupa sa zici care e mai bun el il bate pe naruto fara kamehameha doar cu pumni decii clar goku

| Amfitria a răspuns:

Naruto fiindca are tehnci foarte bune si puternice + in are pe 9 cozi

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru Amfitria):

Si daca "in are", il are pe 9 cozi in el ce?

Răspuns utilizator avertizat
| George_8501 explică:

Ba naruto bate si gata daca ii da un rasen shuriken lu rahatu ala de goku se pisa pe el

| xXShadowHunterXx a răspuns:

Futuredreamer...esti cretin naruto e prea puternic sa fie batut de rahatu ala de goku! pe langa ca are gramezi de jutsuri(rasengan de 17tipuri dintre care cel mai tare e kyuubi rasenshuriken si rasenganul plantar)chiardaca goku intra in modu lui de sayani si naruto poate intra in modu sage sau rikodu(in acest mod nici goku in modul super sayan nul intrece!)sincer daca intra din prima in vreun mod goku nici nu va apuca sal mai atinga adica poate folosi masive rasengan barrage...ce e asa greu!? normal ca naruto castiga

| danyFanDBZ a răspuns (pentru xXShadowHunterXx):

Goku cel mai bun ba il bate pe naruto pe oricine e invincibil si in super sayan 1 il bate pe naruto el distruge planete dracu si daca poate sa distruga o tara in modul cel mai puternic naruto e jaf pe langa naruto deci goku castiga chair si fara miscari speciale doar prin viteza si lovituri

| xXShadowHunterXx a răspuns (pentru danyFanDBZ):

Hahaha daca esti asa e asa de smecher si distruge planeta in modul sayan 1 atunci un P... a mea mai traieste dupa ba cretinule si el face parte din planeta...LOL auzi distruge univeruO.o? da pe masa nu o,, distruge"cand farama universu!?

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru xXShadowHunterXx):

Esti un mare idiot... Bai, tu esti prost sau te faci? Rasengan poate distruge o planeta? Pe cand Goku printr-o singura unda de laser distruge planete cu huidu. Auzi, data viitoare raspunde-mi calumea ca asa nu am putut sa iti vad raspunsul baietaswinking. Ce tehnici are Naruto numai sa il ZGARIE pe Goku? Rasengan nici nu poate sa il atinga. Esti slab...

| alina232croitoru a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Am vazut tot naruto si tot dragon ball z si super parerea mea e ca daca s-ar lupta naruto cu goku din seria originala l-ar bate si daca ar fi o lupta cu toate sezoanele cred ca ar castiga goku adica pe bune goku pana la urma e zeu

| spek a răspuns:

1.nightmare pe TPU intrebi orice.
2.Naruto cand se transforma in vulpe moare adica niciodata nu a avut 9 cozi ca daca ar avea 9 cozi ar iesi vulpea din el si naruto ar disparea...pe cand gku revine la normal

| AdrianEC a răspuns:

Nu depinde de nimeni asta nu conteaza puterea, depinde de situatie, nimeni nu poate stii asta din momentul in care ei nu apartin aceluias animelaughing cei care spun ca ar castiga unul dintre ei sunt fraeri...

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru AdrianEC):

Probabil ca este adevarat, dar daca stai sa te gandesti la puterile fizice si mentale a 2 personaje din animeuri diferite, ai putea crea un anime in care cei 2 poarta o lupta pe viata si pe moarte happy.

| Lolol8888 a răspuns:

Ucigasuldeprostie sincer o persoana mai enervanta ca tine nu am vazut, CARE E PROBLEMA TA? Mie imi place naruto si dragon ball am vazut toate ep din dbz si sincer cand s-a terminat imi venea sa plang si eu si verisorul meu, dar dupa aceea am descoperit naruto si mie imi placea mai mult si lui tot dbz ii placea si ne certam mereu si ne bateam... in fine guku e puternic dar din ep naruto shippuden am prins o idee ca Naruto nu poate pierde nici o lupta oricum cred ca naruto ar castiga sau ar fi remiza dar cu siguranta naruto ar invinge deci hai fani narutoooo

| JuriQuinn a răspuns:

Naruto cu siguranta big grin

| NicuNicku a răspuns:

Lol wtf cum sa castige naruto rolling on the floor gandesti macar george_8501? Naruto sa spunem ca e puternic dar Goku distruge lumii gandeste-te ca si kilirin il bate pe Narutowinking App de abia ast dragon ball z kami to kami :X 2013.3.30

| NicuNicku a răspuns:

A da si apropo nu cred ca Goku a fost nominalizat degeaba cel mai puternic caracter al tuturor timpurilor si Naruto nici macar in top 10 nu este happy

| NicuNicku a răspuns:

A stiu ca am dat cam multe comentarii dar sa va mai zic ceva.Adica puterile lui goku, voi spuneti ca are kamehameha rolling on the floor.Bun deci el are :Ry you explodeaza, kamehamehax10, x20 cred ca distruge o parte din galaxie, taiyo ken x100 presupun sau mai mult, kienzan, big bang atac daca e gogeta, genki dama,+ ca daca.Iar astea sunt cele mai puternicewinking iar daca fuzioneaza are puteri mai puternice dar nu stiu cum se numesc...

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru NicuNicku):

Nu prea conteaza cate comentarii ai dat conteaza ca sunt folositoare pentru cei care nici nu stiu cum se numesc, nu punem la socoteala kamehamehax10, x20 deoarece fac parte din gt si nu se pune si gt in dragon ball z.

| NicuNicku a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

A spus Goku acolo si mie mi se pare misto Gt nu stiu de ce unu spun ca nu e bun... tot de akira toryama e facut+ ca il face pe goku mult mai puternic

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru NicuNicku):

Nu... Gt nu e facut de Akirawinking, este facut pentru bani... multi zic asa pentru ca sunt multe motive in GT, care nu ar fi trebuit sa fie in continuarealui Z. De exemplu, Gohan trebuia sa fie Mystic, nu Super Sayan si Super Sayan 2. Mystic dupa cum stii, e mult mai puternic ca Goku Super Sayan 3winking. Si inca ceva, ti minte cand Buu i-a ucis pe toti de pe Pamant, si luptatorii Z i-au spus lui Shen Long sa-i reinvie doar pe cei buni? Adica pe oameni care nu erau chiar asa de haotici ca Frieza, Cell si mai sunt big grin. Si in GT, l-a reinviat si pe Pilaf straight face, stii u cel de la inceputul Dragon Ball-ului care a aparut si la inceputul Gt-ului. Si el era rau, nu era bun. Oricum, sunt multe chestii in Gt care nu sunt prea bune big grin, sper ca ai inteles happy.

| Danişor a răspuns (pentru NicuNicku):

Narutarzi ce sa le faci... mare scoafala are si el o vulpe de **** in el si se crede mare smecher... pe cand Goku in forma lui normala distruge universu pai daca Goku il atinge naruto e mort.

| Danişor a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Frate, Gohan (Mystic) nu poate fii mai puternic de cat Goku SSJ3 deoarece Gohan nu s-a antrenat 7 ani dupa jocurile Cell... in plus Gohan niciodata nu i-a placut luptele... el a vrut doar sa fie un bun scolar.

| NicuNicku a răspuns:

Mai ales ca Goku a devenit zeu, vrei sa spui ca naruto se poate pune cu un zeu rolling on the floor? bai george_8501 nu stii nimic laughing Mai ales cel mai puternic zeuwinking

| NicuNicku a răspuns:

Ia uitati si va minunati :) http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=BnYREt3TlYU&feature=fvwp si dupa sa imi spuneti care e mai tare vegeta sau naruto :) si app goku e de 2 ori mai puternic ca vegeta deci :)

| Arihanna a răspuns:

Naruto ar castiga deoarece in urmatoarele episoade se va alia cu vulpea si va deveni la fel de puternic ca Eremitul celor 6 Cai.tongue

| Danişor a răspuns (pentru Arihanna):

Esti terminta rau serios... ce pl-mea... retardul ala de Naruto are doar o vulpe fricoasa in el marea scofala pe, cand Goku in forma normala distruge universu intr-o secunda

| CM6YRE a răspuns:

Naruto deoarece are foarte multe tehnici puternice si stapaneste si putere vulpii.