Esti un mare idiot... Bai, tu esti prost sau te faci? Rasengan poate distruge o planeta? Pe cand Goku printr-o singura unda de laser distruge planete cu huidu. Auzi, data viitoare raspunde-mi calumea ca asa nu am putut sa iti vad raspunsul baietas. Ce tehnici are Naruto numai sa il ZGARIE pe Goku? Rasengan nici nu poate sa il atinga. Esti slab...
Lasa-i ca a vazut si ei Naruto pe Jetix sau pe alte siteuri cu animeuri si acum sunt smecheri.
Nu prea conteaza cate comentarii ai dat conteaza ca sunt folositoare pentru cei care nici nu stiu cum se numesc, nu punem la socoteala kamehamehax10, x20 deoarece fac parte din gt si nu se pune si gt in dragon ball z.
Probabil ca este adevarat, dar daca stai sa te gandesti la puterile fizice si mentale a 2 personaje din animeuri diferite, ai putea crea un anime in care cei 2 poarta o lupta pe viata si pe moarte .
A spus Goku acolo si mie mi se pare misto Gt nu stiu de ce unu spun ca nu e bun... tot de akira toryama e facut+ ca il face pe goku mult mai puternic
Mai ales ca Goku a devenit zeu, vrei sa spui ca naruto se poate pune cu un zeu ? bai george_8501 nu stii nimic Mai ales cel mai puternic zeu
Nu... Gt nu e facut de Akira, este facut pentru bani... multi zic asa pentru ca sunt multe motive in GT, care nu ar fi trebuit sa fie in continuarealui Z. De exemplu, Gohan trebuia sa fie Mystic, nu Super Sayan si Super Sayan 2. Mystic dupa cum stii, e mult mai puternic ca Goku Super Sayan 3. Si inca ceva, ti minte cand Buu i-a ucis pe toti de pe Pamant, si luptatorii Z i-au spus lui Shen Long sa-i reinvie doar pe cei buni? Adica pe oameni care nu erau chiar asa de haotici ca Frieza, Cell si mai sunt . Si in GT, l-a reinviat si pe Pilaf , stii u cel de la inceputul Dragon Ball-ului care a aparut si la inceputul Gt-ului. Si el era rau, nu era bun. Oricum, sunt multe chestii in Gt care nu sunt prea bune , sper ca ai inteles .
Parerea mea e ca nu poti pune 2 personaje diferite din animatii diferite la lupta..nu le poti compara. poti sa zici dintre vin diesel si chuck noriss.
Ia uitati si va minunati :) http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=BnYREt3TlYU&feature=fvwp si dupa sa imi spuneti care e mai tare vegeta sau naruto :) si app goku e de 2 ori mai puternic ca vegeta deci :)
Cum doamne sa crezi ca naruto il invinge cred ca tu nici nai vazut seria dbz sau gt dupa sa zici care e mai bun el il bate pe naruto fara kamehameha doar cu pumni decii clar goku
Clar naruto, in plus naruto ii da un pumn si goku moare iar, goku a murit de nu stiu cate ori, iar naruto de loc.
Sper ca glumesti... Pai daca Freeza poate distruge o planeta cu un singur deget ce dracu sa mai faca naruto? si ce daca are vulpea aia de **** ce poate face? el nici un pom nu distruge https://www.youtube.com/watch?v=2LzbOXWZvYA uite cea mai buna dovada... fa si diferenta dintre puteri : https://www.youtube.com/watch?v=D_m8rmpxeDI, https://www.youtube.com/watch?v=Pn38DSYyJkQ deci e clar cine castiga naruto a fost copiat si dupa dbz asa ca iesi acasa!
Copile tu esti prost? naruto este om. Goku este saiyan ce-a mai puternica rasa razboinica din univers.Tu crezi ca naruto se poate pune cu Goku? orce personaj din dbz poate distruge o planeta cu un deget... plus ca naruto a plagiat dbz foarte mult.https://www.youtube.com/watch?v=D_m8rmpxeDI, https://www.youtube.com/watch?v=Pn38DSYyJkQ fa si diferenta intre puteri :) e clar cine castiga :)
Frate, Gohan (Mystic) nu poate fii mai puternic de cat Goku SSJ3 deoarece Gohan nu s-a antrenat 7 ani dupa jocurile Cell... in plus Gohan niciodata nu i-a placut luptele... el a vrut doar sa fie un bun scolar.
Din toate comentariile citite nu am vazut unul care sa spuna exact ca ei sunt egali avand in vedere faptul ca Naruto a muncit din greu si a dobandit puteri enorme insa in seria Shippuden a reusit sa ii absoarba latura malefica a lui Kurama iar dupa ce a realizat Kurama faptul ca Naruto merita sa ii foloseasca puterile la capacitate maxima Naruto a inceput sa ii foloseasca foarte des puterile lui Kurama (bestia cu 9 cozi) insa avand in vedere ca Naruto are decat jumatate din Kurama sigilata in el e logic ca nu poate face ravagi de dimensiuni foarte mari (a distruge planeta) deoarece cealalta jumatate e sigilata in Minato( al 4 lea hokage si tatal lui Naruto) deci se poate spune faptul ca Naruto are o foarte mare parte din putere obtinuta de la Kurama. Legat de Goku se poate spune ca a obtinut toate puterile si formele de unul singur exceptie facand numai fuziunile cu Vegeta si forma de Zeu Super Saiyan (prin puterile adunate de la 5 saiyani cu inima pura) insa restul formelor lui goku si anume Super Saiyan 1 2 3 4 si 5 (care inca nu am vazut-o in actiune inca) sunt obtinute de unul singur de catre Goku iar fanii Dragon Ball stiu o chestie (goku chiar daca pierde o batalie acumuleaza enorm de multa putere si invatand multe miscari noi care le memoreaza instantaneu) iar diferenta dintre Naruto si Goku zic eu nu o putem deduce deoarece Goku nu are resurse de putere pe care le poate obtine de la cineva decat prin fuziuni sau daca primeste de la cineva cum a obtinut si forma de Zeu spre exemplu. Iar forma suprema a lui goku si anume Super Saiyan 8 sau cum zic uni (super Gogeta transformat in super saiyan 4 care se obtine din fuziunea lui Goku si a lui Vegeta in formele de Super Saiyan 4 amandoi) se poate spune ca este egala cu forma suprema a lui Naruto si anume Modul Eremit + puterea toata a lui Kurama (prin refacerea intregului Kurama cu partea din Naruto si cealalta bucata din Minato) si puterile obtinute de la Eremitul celor 6 cai.In concluzie cei doi sunt egali dar cel care este mai puternic este Goku din punct de vedere al puterilor propri si nu spun asta deoarece sunt fan Dragon Ball o spun pentru ca stiu enorm de multe informatii legate atat de Naruto cat si De Goku iar din episoadele vazute in serile lui Goku adica (Dragon Ball Z Kai, Dragon Ball GT, Dragon Ball super care nu s-a incheiat inca) pot spune ca Goku este mai puternic decat Naruto el depinzand numai de puterile sale obtinute din batali si antrenamentele cu Regele Kai, Whis, Maestrul Roshi si altii.Iar forma de maimuta a lui Goku se poate spune ca este forma secundara a Super Saiyan-ului 4 ..Si inca o chestie NIGhTmArE187 daca nu iti plac anime-urile gen Naruto si Dragon Ball iti poti vedea de treaba si sa numai injuri aiurea avand in vedere ca la aceste anime-uri se uita atat copii cat si adolescentii si adultii deci nu sunt doar pentru copii, iar daca te interesa macar puteai sa vezi faptul ca ambele anime-uri au milioane de fani.
Goku stie arte martiale mai bine decat naruto el la varsta de 12 ani a oprit o armata puternica si naruto la 12 ani sa sarutat cu sasuke
si cu kamehameha mai are amte techici cum ar fi sfera lui goku ( am uiat cum se cheama techica ) are si kaio ken la care naruto ar fi o furnica in fata lui goku plus el rezinta si la arme glontele si topoarele nu pot rani pe goku
deci esti un narutotard daca crezi ca naruto il invinge pe goku
si tot eu cred ca si ichigo il poate sa il bata pe naruto in biju mod
Hai sa nu exageram... Yamcha nu poate sa distrugă planete, Goku a trecut de mult de nivelul ala acum SS blue poate distruge galaxii.
Am vazut tot naruto si tot dragon ball z si super parerea mea e ca daca s-ar lupta naruto cu goku din seria originala l-ar bate si daca ar fi o lupta cu toate sezoanele cred ca ar castiga goku adica pe bune goku pana la urma e zeu