| George_8501 a întrebat:

TPU Care dintre naruto si goku credeti ca bate? Eu cred ca naruto pentru ca naruto are bestia cu 9 cozi si este mai puternica decat maimuta aia lu GoKu Parerea meabig grin

54 răspunsuri:
| Ionut_Matei_1991 a răspuns:

Clar naruto, in plus naruto ii da un pumn si goku moare iar, goku a murit de nu stiu cate ori, iar naruto de loc.

| Danişor a răspuns (pentru Ionut_Matei_1991):

Copile tu esti prost? naruto este om. Goku este saiyan ce-a mai puternica rasa razboinica din univers.Tu crezi ca naruto se poate pune cu Goku? orce personaj din dbz poate distruge o planeta cu un deget... plus ca naruto a plagiat dbz foarte mult.https://www.youtube.com/watch?v=D_m8rmpxeDI, https://www.youtube.com/watch?v=Pn38DSYyJkQ fa si diferenta intre puteri :) e clar cine castiga :)

| Raileanu_George_1996 a răspuns (pentru Danişor):

Hai sa nu exageram... Yamcha nu poate sa distrugă planete, Goku a trecut de mult de nivelul ala acum SS blue poate distruge galaxii.

| extremDBZ a răspuns:

Frate deci cum sa crezi ca naruto este mai puternic? deci altii spun ca cu super saiyan 1 nu ar putea distruge o planeta, daca te uiti la DBZ ep majin buu cu bibidi si dabura atunci spune babidi ca cu 200 sau 3000 de kill ar putea distruge o planeta si el avea in mod ssj 1 8 mii de killi deci naruto nu se compara cu el, diferenta dintre puterile lor e de la cer si pamant, naruto abia daca distruge un copac cu propriile puteri si cu vulpea un sfert de satrolling on the floor

| extremDBZ a răspuns:

Frate cum sa crezi ca naruto e mai tare ca goku? lol mai sunt fan si naruto si dbz dar frate uitate si vezi naruto mai are de mancat pana il ajunge pe goku, adica gandeste-te, goku nu e pamantean e un sayian o rasa de lupta razboinica si am vazut comenturile voastre si da, puterea lui goku nu consta in maimuta aia, cu ssj 4 la invins pe baby maimuta si era ssj 4 deci prietene cati ani ai? cum sa crezi ca naruto e mai tare ca goku? lolbig grin si nu doar cu ssj 5 poate distruge pamantul si cu ssj 1winking poate distruge si cu o Genki Dama

| extremDBZ a răspuns:

Salut! Deci tu crezi ca Naruto este mai puternic decat Goku? Poi frate, este imposibil gandeste-te, Goku a ajuns in DBGT ssj4 si in noua serie ssj5 deci goku are puterea sa distruga o planeta doar cu ssj 1 iti recomand sa te uiti si atunci mai vorbim crede-ma diferenta intre puterile lor sunt de la cer la pamant naruto mai are de mancat pana il ajunge pe goku, adica niciodata Goku este un Saiyan o rasa razboinica cele mai puternice finte din univers nici one pice nici Bleach nu se compara cu Goku, Goku are Putere supranaturala nici nu trebuie sa se faca ssj ca sa il bata pe naruto, naruto am vazut si in anime seamana mult cu goku da asta nu schimba nimic, goku tot e mai puternic!winking

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru extremDBZ):

Lasa-i ca a vazut si ei Naruto pe Jetix sau pe alte siteuri cu animeuri si acum sunt smecheriwinking.

| danyFanDBZ a răspuns:

Goku bate tot bha Goku distruge plante drak si in super sayan 1 il bate pe naruto in kyubi mode deci naruto e un jaf pe langa Goku

| UitativaLaDBZ a răspuns:

Uitati-va la dragon ball z narutarziilor goku in ssj4 distruge universu naruto ce face? distruge un sat mda, goku il distruge fara cel mai mic stres. Sa nu mai zic ca daca face fuziunea cu vegeta in ssj4 deja puterea lui naruto e la un nivel subatomic fata de cea a lui gogeta. Ce face Kyubi? Goku manca dinozauri cand era mic.

| UitativaLaDBZ a răspuns:

D

| Prisacariu_Robert_2000 a răspuns:

Din toate comentariile citite nu am vazut unul care sa spuna exact ca ei sunt egali avand in vedere faptul ca Naruto a muncit din greu si a dobandit puteri enorme insa in seria Shippuden a reusit sa ii absoarba latura malefica a lui Kurama iar dupa ce a realizat Kurama faptul ca Naruto merita sa ii foloseasca puterile la capacitate maxima Naruto a inceput sa ii foloseasca foarte des puterile lui Kurama (bestia cu 9 cozi) insa avand in vedere ca Naruto are decat jumatate din Kurama sigilata in el e logic ca nu poate face ravagi de dimensiuni foarte mari (a distruge planeta) deoarece cealalta jumatate e sigilata in Minato( al 4 lea hokage si tatal lui Naruto) deci se poate spune faptul ca Naruto are o foarte mare parte din putere obtinuta de la Kurama. Legat de Goku se poate spune ca a obtinut toate puterile si formele de unul singur exceptie facand numai fuziunile cu Vegeta si forma de Zeu Super Saiyan (prin puterile adunate de la 5 saiyani cu inima pura) insa restul formelor lui goku si anume Super Saiyan 1 2 3 4 si 5 (care inca nu am vazut-o in actiune inca) sunt obtinute de unul singur de catre Goku iar fanii Dragon Ball stiu o chestie (goku chiar daca pierde o batalie acumuleaza enorm de multa putere si invatand multe miscari noi care le memoreaza instantaneu) iar diferenta dintre Naruto si Goku zic eu nu o putem deduce deoarece Goku nu are resurse de putere pe care le poate obtine de la cineva decat prin fuziuni sau daca primeste de la cineva cum a obtinut si forma de Zeu spre exemplu. Iar forma suprema a lui goku si anume Super Saiyan 8 sau cum zic uni (super Gogeta transformat in super saiyan 4 care se obtine din fuziunea lui Goku si a lui Vegeta in formele de Super Saiyan 4 amandoi) se poate spune ca este egala cu forma suprema a lui Naruto si anume Modul Eremit + puterea toata a lui Kurama (prin refacerea intregului Kurama cu partea din Naruto si cealalta bucata din Minato) si puterile obtinute de la Eremitul celor 6 cai.In concluzie cei doi sunt egali dar cel care este mai puternic este Goku din punct de vedere al puterilor propri si nu spun asta deoarece sunt fan Dragon Ball o spun pentru ca stiu enorm de multe informatii legate atat de Naruto cat si De Goku iar din episoadele vazute in serile lui Goku adica (Dragon Ball Z Kai, Dragon Ball GT, Dragon Ball super care nu s-a incheiat inca) pot spune ca Goku este mai puternic decat Naruto el depinzand numai de puterile sale obtinute din batali si antrenamentele cu Regele Kai, Whis, Maestrul Roshi si altii.Iar forma de maimuta a lui Goku se poate spune ca este forma secundara a Super Saiyan-ului 4 ..Si inca o chestie NIGhTmArE187 daca nu iti plac anime-urile gen Naruto si Dragon Ball iti poti vedea de treaba si sa numai injuri aiurea avand in vedere ca la aceste anime-uri se uita atat copii cat si adolescentii si adultii deci nu sunt doar pentru copii, iar daca te interesa macar puteai sa vezi faptul ca ambele anime-uri au milioane de fani.