| IAmChristian a întrebat:

Salut TPU,
Caut un film de foarte mult timp si inca nu am reusit sa-l gasesc nici acum pt.ca numai imi amintesc mare lucru din el si sper ca voi ma puteti ajuta.
Este vorba despre un horror/thriller sau thriller psihologic de prin anii '90.
Singurele faze care mi le amintesc sunt doar 2; prima faza:o femeie asista la o inmormantare..probabil a bunicii ei si nu stiu cum se face ca femeia cade peste decedata in sicriu(fiind deja in groapa) ajungand fata in fata cu aceasta..se sperie teribil.A doua faza se petrece la ea acasa...cand se pune sa doarma. apare dintr-o data aceea femeie decedata si incepe sa o traga de par..cam asta e tot ce imi amintesc din acel film.Stiu ca nu sunt de foarte mare ajutor dar asta e tot ce pot sa mi amintesc, daca a-ti vazut ceva asemanator va rog sa ma ajutati ca il caut de ani de zile.Filmul a fost pe prima tv daca va ajuta la ceva.
Va multumesc frumos.

4 răspunsuri:
| onlytiff a răspuns:

Singurul care seamana cu descrierea ta si il stiu si eu e Drag me to hell.dar este din 2010.

| IAmChristian explică (pentru onlytiff):

Da intr-adevar, seamana putin dar nici vorba de drag me to hell, filmul este mai vechi, l-am vazut cand eram mai mic, mai multe nu-mi amintesc si imi pare rau pt.asta.Dar poate mai sunt aici oameni care isi aduc aminte de ceva asemanator..repet,filmul a fost pe prima tv(asta stiu sigur).
Multumesc pt.raspunsul dat.

| ピンク a răspuns:

'The Ring' cred. Adica mi se pare foarte asemanator. Nu mai tii minte ce culoare avea la par femeia decedata?

| IAmChristian explică (pentru ピンク):

Nu cred ca ai citit si anul, The Ring este din 2002, ce caut eu e de prin anii '90.Am vazut The ring, e vorba despre o fetita in acel film. femeia avea parul sur, era batrana.Iti multumesc pt.raspuns.