Eu as vrea sa se termine asa:Kabuto sa-i bata pe Sasuke si pe Itachi, apoi Kabuto sa-i renvie cu Edo-tensei pe Minato si Kushina.Naruto sa fie obligat sa se lupte cu parintii lui si sa-l omoare Minato pe Naruto. Tsunade sa-si dea viata pentru Naruto ca ea sa se intalneasc pe Dan(iubitul ei )Naruto devenind Hokage.El sa se casatoreasca cu Hinata,Sakura sa moara(nu mi-a placut nici macar o data de ea in tot sezonul)si Naruto sa poata sa-i invie pe parintii lui,pe Sasuke, Itachi, Jiraya, Tsunade, Nagato si cam atat.....si sa faca un copil cu Hinata sa-i invete pe copil lui sa foloseasca justurile parintilor lui(Hinata si Naruto)pe copil sa-l cheme Yuka.(I-mi imaginez cum o sa arate copilul lui Naruto :cu Byakugan, parul blond, rapid si la fel de incapatanat ca Naruto). Funda?
Mai bine taceai. Nu trebuie sa fii "Mama Omida" ca sa stii ce se va intampla in anime, doar trebuie sa urmaresti manga-ul.
Ceea ce iti recomand, ca altadata sa nu mai spui prostii.
Daca vrei sa stii atat de mult cum se termina naruto shippuden poti citi manga
P.S Sunt total de acord cu cuplul naruto si hinata!
Ba frate e simplu Naruto si Sasuke fiind pe moarte(Naruto a fost extrasa kurama din el Sasuke injunghiat de Madara )se intalnesc cu Eremitul celor Sase Cai si le spune ca ei doi sunt reincarnarea fiilor lui care au avut o disputa mai mult un razboi Si lui Naruto ii da puterea YN si lui Sasuke Yang Naruto este salvat de Obito i-o transfera pe Kurama cealalta jumatate din al patrulea Hokage. Madara devine jinchuri-ul lui 10 cozi si are rinnegan si arata ca si Eremitul celor Sase Cai. Naruto obtine puterea naturala si ca jinchuri a Eremitului si Sasuke rinneganu- adica puterea lui oculara. Se lupta amandoi cu Madara, EL face Tsukomi infinit, si ei incearca sa-l opreasca. Kaguya ii ia corpul lui Madara... Naruto si Sasuke lupta cu toate fortele. inving, Sasuke fuge Naruto dupa el ajung in Valea Sfarsitului se lupta amandoi si isi pierd amandoi cate o mana. La 18 ani Naruto nu o sa fie hokage ci abia pe la 25- 30 ani cand o sa aiba doi copii cu Hinata.