| Orte95 a întrebat:

Ce serial imi recomandati.(gen. Prison Break,Person of interest,Spartacus, Hell on wheels)?

Funda pentru cel/cele mai bune seraile!

Răspuns Câştigător
| Roxett a răspuns:

1.Vampire Diaries
2.Supernatural
3.Game of Thrones
4.Ghost Whisperer
5.The Walking Dead
6. Teen Wolf
7.Prison Break
8.Smallville
9.The Client List
10.Pretty Little Liars
toate sunt la fel de misto tongue
funda? big grin

12 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Dexter si chuck :d

| pisikutzza22 a răspuns:

Game of thrones!

| WaraAl3x a răspuns:

Merlin, Sherlock Holme, Urzeala tronurilor,

| GicAx3mMetal a răspuns:

24! Parerea mea este ca se poate numara printre primele 3 seriale ale lumii, avand de toate : actiune, storyline care te tine in suspans de la un episod la altul, actorii, in special Kiefer Sutherland ( actorul principal ). Imi place modul in care a fost gandit, astfel incat un sezon are 24 de episoade, care, fiecare la randu'i reprezinta o ora din viata actorului principal. Asadar serialul a adoptat conceptul de " tmp real ". Parerea mea este ca ar trebui sa-l incerci, asta daca nu l-ai incercat deja. Bafta!

| Vicentexes a răspuns (pentru GicAx3mMetal):

24 are un storyline de mizerie, te cam plictisesti, cam acelasi lucru se repeta in fiecare episod, nimica nou, *ABSOLUT NIMIC care sa te tina in suspans*.

| GicAx3mMetal a răspuns (pentru Vicentexes):

" cam acelasi lucru se repeta in fiecare episod, nimica nou ". Nu e cam chiar asa, sigur, tu cred ca te referi la faptul ca pe durata fiecarui sezon se face acelasi lucru : prinderea / uciderea suspectului principal, vinovat de cele petrecute. Pentru a ajunge la acest ultim pas, pe parcurs intervin o multime de lucruri neplacute, tradari, field operations, momente " tensionate ", etc.Eu de aceste chestii ziceam ca, cel putin pe mine unul, m-au tinut in loc, facandu-ma sa dau " Open " la urmatorul episod. :d

| cristi2295 a răspuns:

Iubiri secrete....cred ca ai nevoie de asa ceva.

| Orte95 explică (pentru cristi2295):

Aici se vorbesc trebui serioase... nu telenovele.
Daca nu ai raspunsuri mai bune, abtine-te!

| cristi2295 a răspuns:

Am incercat doar sa ajut...dar tu repede te ataci straight face nu o sa te mai ajut de acum.

| barbugabriel a răspuns:

The Vampires Diaries.e cel mai tare văzut de mine..true blood.dr. House..prison break.și Lost e suuuper.

| MEMBRUNOU2012 a răspuns:

White Collar

| chuck17 a răspuns:

Eu zic sa vizionezi si Spartacus, eu am urmarit primul sezon si a fost interesant, te tine in suspans la fiecare episod.Acum deja sunt la sezonul 2 si e destul de fain si acesta.