anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei care va plac serialele, ce va atrage pe voi la game of thrones? Nu mi s-a parut niciodata un serial cine stie ce, dar game of thrones in stanga si in dreapta, parca ar fi capodopera mondiala. Parerea mea pe langa House e mic ce sa mai zic de altele, oare pentru sutele de scene ce contin sex si sani? am observat ca nu se poate pomeni de una fara cealalta

11 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Game of Thrones (chiar) e o capodoperă mondială, iar după mine, e mult mai reuşit decât House M.D. (fără supărare, prietene).

Înainte de a-l urmări, am citit cărţile apărute şi poate că talentul fantastic al lui Martin m-a făcut să iubesc serialul (cine ştie?). Dacă ai prinde un volum de-al geniului ăluia, aş paria că nu l-ai lăsa din mână prea curând.
Oricum, trecând peste asta, actorii (care te prind în jocul lor doar printr-un pocnit al degetelor) şi povestea în sine m-au atras, nu scenele cu sex şi sânii; dar, să recunoaştem, şi astea dau o notă realistă acţiunii.

hee hee.

| anonim_4396 explică (pentru Pricked):

Nu mi te.as fi imaginat perversa, hmm.
inca nu stiu daca e bina sau rau laughing

| Pricked a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing. Exagerezi. Nu sunt perversă.

| UnleashedPsycho a răspuns:

Nici până în ziua de azi nu am reuşit să trec de jumătatea sezonului 2. Mă uit însă cu prietenul meu în fiecare luni pentru că lui îi place şi mă urăsc pentru asta.
Nu e oribil, dar mi se pare stupid cât de mulţi oameni mor în serialul ăsta şi cât de mulţi comit adulter şi se dovedesc a fi criminali cu sânge rece. E totul atât de exagerat şi de "misterios".
Dar meh, turma decide.

| anonim_4396 explică (pentru UnleashedPsycho):

Ce nu face o fata pentru iubire laughing
oricum, asemanator cu asta la morti e alta"capodopera" jurnalele unui vampir, se moare acolo la fiecare 5 episoade. cred ca place la lume chestia asta, nu vad altceva.

| UnleashedPsycho a răspuns (pentru anonim_4396):

Am văzut şi eu reclamă la tv. Are o poveste atât de simplă şi de uşor anticipabilă că oricine poate să ghicească ce se întâmplă dacă vede două secunde din el.
Probabil că da, li se pare mai dramatic. Poate şi plâng, cine ştie

Sa nu imi zici ca nu te uiti laughing
nu cred ca nu e fata sa nu se uite mai ales pentru ala care il joaca pe daemon(sau cum il cheama ), in ziua de azi toti sunt morti dupa vampiri.au innebunit toti de la twilight incoace

| UnleashedPsycho a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu l-am văzut niciodată şi urăsc vampirii. Singurul film cu vampiri pe care l-am văzut a fost Interviu cu un vampir, dar ăla e bunicel şi Brad Pitt e actor bun faţă de fraierii ăia de prin Jurnalele vampirilor. Iar Daemon e urât. E oribil.

laughing o sa te rastigneasca fetele toaate, bine ca numai vede nici naiba postul tau

| musiiic a răspuns:

Am aceeaşi părere. Am încercat să mă uit la el, dar nu m-a prins ca alte seriale.

| ElleAhx a răspuns:

Da, ai dreptate, sunt alte seriale mult mai bune ca GOT, dar nici acesta nu este rau, acum depinde si de gusturi.

Eu sunt fata si nu mai uit la GOT pentru sex si sani. Imi place actiunea, personajele, plus ca e ceva diferit fata de toate serialele aste cu vampiri si varcolaci care apar in ultima vreme. Nu consider GOT ceva extraordinar, dar este totusi ceva bun. Totusi, este adevarat ca nu il pot compara cu alte seriale (Dr. House, Dexter, Grey's anatomy) care sunt mult mai bune insa nu contin acest tip de scene care stim cu totii ca atrag mai mult publicul.