| r0b3rt a întrebat:

Salut TPU,
Cine a vazut filmul Silent Hill?
Imi puteti explica si mie cateva chesti la el?

1.Nu am inteles cine era "aia" arsa complet de iese din mislocu biserici cu ceva se semana cu niste tentacule si o omoara pe mincinoasa aia... Era cumva partea buna din fata aia? Dar partea rea cum iesise din ea? Sharon si cu fata aia erau gemene sau ele formau o persoana?

2.Nu am inteles sfarsutul, atunci cand se intorc acasa. Rose isi prveste sotul de pe acel scaun dar el cand se scoala nu vede pe nimeni...

Răspuns Câştigător
| LittleCreepyGirl a răspuns:

1. Da. Era partea buna. Formau o singura persoana.
2. Cum se zicea la un moment dat in film: " Nimeni nu iese viu din Silent Hill". Stiu ca vei intreba atunci cum au iesit sotul lui Rose si politistul: Ei nu au vazut adevarata fata a orasului.
Rose si fiica ei traiau intr'un univers paralel in care tot ce faceau ele parea real( de aceea drumul cu masina parea atat de adevarat) dar de fapt erau fantome, desi nu au murit. big grin

2 răspunsuri:
| Alexanddddra a răspuns:

Buna! Emmma15 o intrebare! Ai vazut filmul cel putin? 1. Ele doua formau o persoana si in nicun caz nu erau gemene.2 Rose nu era o fantoma laughing) era mama adoptiva lu Sharon..numai comenta la intamplare ca zici mari prostii. fara suparare!

| Emmma15 a răspuns:

1.Da era partea buna si partea rea era un fel de geamana..si Sharon si cu cealalta fata erau gemene.2.Rose era fantoma