| Hoca_Raul_2000 a întrebat:

Cine s-a uitat la Serialul acela The Vampire Diares? Imi puteti spune cam tot despre realtia dintre Damon si Elena,gen, cum a inceput si pana la faptul ca au ajuns sa fie iubiti. Va rog! Fiti concisilaughing dau funda! PS: sa luati si din punct de vedere psihologic, adica flirt si asa mai departe!

Răspuns Câştigător
| SakuraTheCherryBlossom96 a răspuns:

Hey! E cam complicata relatia dintre Elena si Damon dat fiind faptul ca ea a fost cu Stefan prima oara si spunea ca il iubeste pe el. Dar totul se schimba cand ea devine vampir. Murind cu sangele lui Damon in organism s-a trezit ca vampir si ca ii este supusa lui Damon. Si de aici incepe totul.

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Elena Ceaușescu? Coana Leana?laughing

| wpAbby a răspuns:

Pai putem, dar iti propun si sa te uiti.E genial serialul.
The Vampire Diaries incepe cu Elena si Stefan pana in sezonul 4, unde Rebekah se pune in fata masinii unde se aflau Matt si Elena si cad in lac.Stefan ajunge acolo, unde Elena il roaga sa il salveze pe Matt.Stefan a facut aceasta treaba dar Elena deja murise cu sangele lui Damon in organism. Dupa ce devine vampir, Elena este invatata de Stefan pana in sezonul 5 sa se hraneasca cu sange de animal, nu de oameni si chestii de genul.La sfarsitul sezonului 4 Elena se desparte de Stefan si cuplul "Delena" (Damon si Elena) incepe.Delena vor fi impreuna pana in sezonul 8, pana cand, din cate am auzit, amandoi vor deveni oameni.Inca nu am ajuns la sez. 8, dar asa am inteles. Elena mai are o oportunitate in sezonul 5 sa devina om dar Katherine ii vine de hac,incercand sa o omoare. Elena,cu leacul in buzunar, il indeasa pe gat lui Katherine, aceasta, prin urmare, devenind om.