Sotul ei a fost Guido Kaczka. A divortat de el in 2010. In prezent are o relatie cu Federico Amador(Tomas Parker). S-au indragostit unul de celalalt pe parcursul serialului Nini.
Uite ce spune @PinkyFlor
Florencia Bertotti a fost casatorita din 2006 pana in 2010 cu producatorul Guido Kaczka cu care are si un baiat pe nume Romeo de 2 ani. Ea a divortat, iar in prezent are o relatie cu Federico Amador. El a fost casatorit si are 2 copii, unul de 9 ani si unul de 4 ani, dar a adivortat si cum ti-am mai spus are o relatie cu Flor. S-au indragostit pe parcursul serialului Nini.Si in IMDB http://www.imdb.com/name/nm0078286/bio tot lucrul asta il spune! Bafta!
Momentan, ea nu este casatorita, dar am auzit ca se va casatori cu cel din serial , adica thomas
Sal. sunt tania. In Nini, Florencia Bertotti s-a casatorit cu Thomas(Federico Amador). In realitate, s-a logodit cu Federico Amador( Thomas) din Nini!
fundita
Upa o perioada in care a avut probleme in casnicie, vedeta din "Floricienta" si le-a rezolvat. Florencia Bertotti si Guido Kaczka, sotul ei s-au impacat dupa o separare mai lunga, din cauza infidelitati. Cei doi actori, care au lucrat impreuna la "Floricienta" si "Nini", insa apoi cariera i-a despartit si iata ca acum s-a intors la iubirea lui, sotia si fiul lui Romeo te rog sa-mi dai fuda, sper ca te-am ajutat
Buna ei bine pai florencia bertotti a fost casatorita cu guido kaczka dar a divortat are in prezent o relatie cu federico amador florencia bertotti nu este INCA casatorita cu federico amador dar eu cred ca o vor face sincer
Florencia bertotti s-a casatorit cu federico amador dar inca nu sa castorit sunt doar iubiti... inainte de a fi iubita cu ferico a fost cu alt baiat care a facut un copil dar a divortat pentru a fi cu federico amador
Băăă tu esti prost "Florencia bertotti s-a casatorit cu federico amador dar inca nu sa castorit sunt doar iubiti" s-a casatorit dar inca nu s-au castatorit
Simpluuu întreabă:
ICanLoveYou întreabă: