| sunnyway a întrebat:

Cum se numeste filmul acela de pe Disney Channel (a fost difuzat pe 22 iulie)? Este vorba despre o fata care scria carti (parca prima se numea Is Save The World). Multumesc! Dau fundita celor care-mi spun si actorii care au jucat in film!

Răspuns Câştigător
| killerkiss a răspuns:

Citeste si plangi

Un film amuzant si proaspat, bazat pe romanul de success "How My Private, Personal Journal Became a Bestseller".
Jamie este boboc de liceu, o fata complet lipsita de sex-appeal, care isi traieste fiecare zi impreuna cu alter-ego-ul ei cat se poate de picant, Isabella. Jamie este complet devotata jurnalului, caietul in care isi scrie toate parerile si in care da frau liber fantasmelor de a deveni una dintre fetele populare ale scolii, adica exact un soi de Isabella.

Totul se da peste cap atunci cand Jamie incurca borcanele si, in loc sa-i dea profesoarei de engleza caietul cu temele, lasa pe catedra acesteia jurnalul care in scurt timp ajunge sa fie publicat.

monteur: Louis F. Cioffi

director de imagine: Mark Hofeling

producator: Don Schain

muzica: Danny Lux

costume: Tom McKinley

operator: Gordon Lonsdale

scenarist: Patrick J. Clifton, Beth Rigazio

scriitor: Julia DeVillers

actor: Kay Panabaker, Danielle Panabaker, Tom Virtue, Alexandra Krosney, Marquise Brown, Allison Scagliotti, Jason Dolley

regizor: Paul Hoen

3 răspunsuri:
| XLittleGirlX a răspuns:

Hey

Filmul se numeste "Citeste si plangi'' (Read It and Weep)
http://www.cinemarx.ro/filme/Read-It-and-Weep-Citeste-si-plangi-187042.html

Sper ca te-am ajutat!

| Smiley a răspuns:

Buna! Filmul se numeste "Citeste si plangi!" Uite si niste informatii despre film:http://ro.wikipedia.org/wiki/Cite%C8%99te_%C8%99i_pl%C3%A2ngi

| angela123 a răspuns:

Buna filmul se numeste "citeste si plangi"
Actori: Kay Panabaker-Jameson "Jamie" Bartlett
Danielle Panabaker-Isabella "IS"
Alexandra Krosney-Harmony
Marquise Brown-Lindsay
Allison Scagliotti-Myrna
Jason Dolley-Connor Kennedy
Chad Broskey -Marco Vega
Robin Riker-Diana
Nick Whitaker -Lenny Bartlett
Sper ca ti-am fost de ajutor.