Http://www.metalhead.ro/articole/cele-mai-tari-10-anime-uri-aid114281 aici ai tot ce vrei + descrierea fiecarui serial:D
Sword art online
Parallel World Samurai
Accel world
Shaman king
Tari Tari
Bleach
Sincer, la Fairy Tail depinde de gust, de fapt la tot depinde de gusturi Ce vroiam sa zic e ca daca esti genu' "nakama power" atunci FT e bun. Daca cauti altceva, cum ar fi lupte lungi, cu diverse tehnici, arme si ceva mai dark, atunci s-ar putea sa nu-ti placa FT. In FT luptele tin ceva timp dar nu ca-n Naruto. Se axeaza mai mult pe echipa, familie si magie, asta Fairy Tail. Mie sincer imi place.
Acuuum, alt anime interesant e Code Geass, Inuyasha, Kaze No Stigma, Wolf's Rain, Rave Master(acelasi autor ca la Fairy Tail), am auzit ca si Elfen Lied e bun, Lovely Complex, Bakemonogatari si ar mai fi dar is mai de fete...
Eu in acest moment ma uit la Zero No Tsukaima si Higashi No Eden. Poti sa vezi ce-s si cu astea daca vrei.
Ja ne!?^w^
Daca iti place poti incerca Shiki.E despre vampiri.In caz ca iti e frica ar fi mai bine sa nu te uiti pentru ca visezi urat noaptea.Eu am renuntat dupa al doilea episod insa cunosc multe persoane care se uita.
MaNDwN întreabă: