| TPUTudorMarian a întrebat:

De cand a aflat mama ca ruleaza un alt serial pe acasa tv in locul celui de la ora 19:00 (Vieti Schimbate) imi zice ca il va urmari pe pc ul meu, dar eu nu am timp de serialele alea pentru ca atunci incep sa joc competrui pe cs go cu echipa mea si daca nu intru la timp baga o rezerva si eu nu pot asa... A da mama zice ca serialul inca nu e terminat si daca imi puteti spune daca il muta pe alt program tv sau ii muta ora, sau daca il termina acum cand incepe iar?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Mama ta poate îți va înțelege dorința. Noul serial "Petale de singuratate" (din 23 ian), va fi în reluare, în fiecare dimineață, de la ora 10:30, când tu ești la școală. Îl va putea viziona atunci, dacă e acasă dimineața...

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Alexul99 a răspuns:

Poate sa vizioneze seriale online si pe smartphone.

| TPUTudorMarian explică (pentru Alexul99):

Mersi pentru raspunsuri guys, si da am televizor rolling on the floor unu destul de mare, ma rog, maicamea a inteles gresit si serialul ala care trebuia sa ii ia locul la "Vieti Schimbate" incepe pe 23 precum e precizat mai sus asa ca are timp sa se termine si mama nu il va mai urmari daca l-a vazut la tv. big grin big grin big grin

| Cristidespina a răspuns:

Pfffff ai pus-o prietene! Cu telenovelele, dar ca sa scapi de mamica ta descarcati teamwiever ia-ti frumos codurile si te duci la un prieten de al tau si in timp ce filmul merge ii bagi un film de dragoste ca nu ma lasa TPU sa zic cum trebuie sau xxx si sigur scapi de ea sper ca sti de team wiever succes