anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU, de curand am inceput sa ma uit la un serial numit "Mr. Robot" si sincer chiar ma captivat pentru ca are o poveste fascinanta dupa parerea mea. Oricum, deja ma lungesc cu vorba, intrebarea mea este scurta. Cand o sa apara sez. 2 din acest serial? Sau daca a aparut puteti sa imi da-ti link? Dau funda. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Http://vezi-online.com/episoade/mr-robot
Au aparut 12 episoade, nu stiu cum de nu puteti sa le gasiti.

| Alex12223 a răspuns (pentru Sn4k3):

Multumesc pentru ajutor. Funda.

| Sn4k3 a răspuns (pentru Alex12223):

Cu placere. Vizionare placuta!

7 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Niste gramatica? Nu vrei sa stii niste gramatica? laughing

| Alex12223 a răspuns (pentru Clorox):

De ce pe orice site trebuie sa apara cate un copil ca tine dependent de anime-uri si probabil cu fata de castron care sa corecteze cea mai mica greseala dintr-un text? Omule, faptul ca te crezi atat de istet ma enerveaza, mai ales ca dupa parerea mea esti extrem de josnic. Nu te mai baga in sema cu ''gramatica'' nu-i pasa nimanui de tine. Get s**t on, kid.

| Clorox a răspuns (pentru Alex12223):

Pff, care-i faza ca ma uit la anime'uri? Macar stiu dracu sa scriu, nu ca tine laughing

| Clorox a răspuns (pentru Alex12223):

Apropo, nu am fata de castron laughing
Din contra! laughing

| Alex12223 a răspuns (pentru Clorox):

Nu mai conteaza. M-am uitat pe profilul tau putin si am vazut ce fel de intrebari ai pus acolo. Esti doar un ciuda care se bucura cand ii vede pe alti ca sufera si din acest motiv probabil nu te place nimeni si nu ai nici un prieten. Poate ai un prieten totusi dar ma gandesc ca si ala sta cu tine doar din mila. In concluzie nu o sa-ti mai raspund la mesaje, nu vreau sa-ti fac pe plac, fata de castron.