anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci sa incep: Luni pe la 9 dimineata, nu stiu cum, dar am dat pe disney doar din curiozitate sa vad ce are, si ce credeti ca avea: Vechiul serial-Spioanele-, si m-am gandit :Bai, ori astia au gresit difuzarea si au dat altceva, ori chiar nu mai stiu ce sa dea si au inceput iar cu desenele vechi, si azi tot la 9 am dat iar, si iar avea spioanele, voi ce credeti: Este vreo sansa sa se intoarca inapoi si alte desene vechi ale copilariei love struck?

Răspuns Câştigător
| JustmeXutzza a răspuns:

Si eu m`am uitat marti dimineata si am vazut spioanele.M`am uitat.chiar imi era dor de acest serial.Sa speram ca vor difuza astia desene mai vechi.Era mai frumos FoxKids.Sau Jetix decat Disney.M`am saturat de Hannah Montana si Selena Gomez.As vrea sa vad din nou Copiii de la 402.Sau Familia Toffu.day dreaming Spioanele.Astea desene.love struck

9 răspunsuri:
| Saddelyx a răspuns:

Nu neaparat... Daca difuzeaza din nou spioanele este super.cand eram mica ma uitam mereu la ele.Dar ca sa bage alte desene trebuie sa scoata niste seriale ceea ce nu este asa usor...

| Saddelyx a răspuns:

Nu neaparat... Daca difuzeaza din nou spioanele este super.cand eram mica ma uitam mereu la ele.Dar ca sa bage alte desene trebuie sa scoata niste seriale ceea ce nu este asa usor...Mai ales ca au bagat si noile seriale "Jessie" si "tocilarul fermecator".

| Roock a răspuns:

Da,am vazut si eu. Ar fi chiar frumos sa le bage din nou,din moment ce nu se compara cu Selena sau Miley astea pe care le vedem de hahat. Sper sa bage The New Addams Family,Familia Toffu, Copii de la 402, Viata cu Louie, Fetitele Powerpuff sau Ce-i cu Andy.Astea da desene.thumbs uplove struck

| BuBu2006 a răspuns:

Probabil sunt sanse mai ales ca o prietena, imi spune intr-o zi ca a vazut si ca se redifuzeaza insa ce stiu eu e ca se difuzeaza la ore nasoale noaptea sau dimineata!

| bibbiii a răspuns:

Si eu am observat sper ca o sa le dea si pe celelalte care mai erau pe FoxKids pentru ca eu m-am plictisit de toate porcariile care sunt acum

| dutzaaaa a răspuns:

Eu una nu prea cred. Mai baga pentru ca nu au ce sa dea dar intr-un final nu o sa le mai difuzeze, parerea mea

| hermina08 a răspuns:

Da si eu cred ca a inceput sa le bage.Ar fi misto:*:X

| JustmeXutzza a răspuns:

Si mai erau si "viata k Louie" care imi placea mult.si "cei cu Andy" astea desene animate.acum sunt numai prostii.yawn

| breezyy a răspuns:

Hmmmmmmm. Se poate sa le fii difuzat din nou ca nu mai au ce sa dea la tv. ar fiii cool daca se intorc si alte desene mai vechii. Mie imi placea Ce-i cu Andy.