anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eram curios daca cei de la DC comics au serie de filme ca cei de la Marvel, adică ca seria avengers in care oarecum filmele făcute special pentru Thor sau Ironman au legătură între ele sau cu seria principala (mai mult sau mai puțin). Am văzut că și gardienii galaxiei au legatura cu celelalte filme nu chiar mult dar se leagă ceva, iar acum că am văzut și Infinity War am cam terminat, in principiu după cum am zis filmele de la Marvel după mine s-au legat intre ele. Acum mă uitam la ce filme au cei de la DC comics și am văzut că au: batman, superman, liga justiției sau wander woman, etc. filmele astea au legătură între ele, se bazează pe ceva anume care sa le lege? Spre exemplu la Avengers totul se leagă prin acele pietre ale infinitului. Funda celui mai bun răspuns

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Sunt conectate in:
Batman vs Superman
Justice League
Suicide Squad
Dc e mai slab decat Marvel (la filme) si nu au facut cine stie ce ''poveste'' sa conecteze filmele intre ele. Poti sa te uiti la toate pentru referinte, dar singurele filme in care apar toti sau majoritatea sunt in cele enumerate mai sus si nici ele nu sunt cine stie ce.

1 răspuns:
| MaceWindu2089 a răspuns:

Filmele de la DC care au legătură între ele sunt în ordine:
Man of Steel (2013)
Batman Vs Superman (2016)
Suicide Squad (2016)
Wonder Woman (2017)
Justice League (2017)
Aquaman (2018)
Shazam (2019)