| Iyulia3712 a întrebat:

Îmi poate spune cineva filme cu adolescenti la liceu in care protagonistii se urăsc la început, ba chiar fata este luata peste picior de băiat, dar pe parcurs se îndrăgostesc? Dau funda la cele mai noi si originale. Daca se poate si o scurta descriere.

Răspuns Câştigător
| criss29 a răspuns:

3 metros sobre el cielo

5 răspunsuri:
| Iyulia3712 explică (pentru SHINeeTaemin):

Sunt seriale, nu filme si le-am vazut deja, multumesc oricum pentru raspuns. Mi-au placut foarte mult amandoua.winking

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

O fată minunată (She's All That), 1999, Citeşte şi plângi (Read It and Weep), 2006, Carrie (2013), Aici şi acum (The Spectacular Now), 2013, Îndrăgostiţi lulea (Head Over Heels) 2006, Iubesc pe cine nu trebuie (She's the Man) 2006, Balul de absolvire (Prom) 2011, Sydney White (2007), Mean Girls (2004), Penelope (2006)

| faramatania a răspuns:

A Walk To Remember (2002),Cruel Intentions (1999),altele:She's The Man (2006),Drive Me Crazy (1999),Can't Hardly Wait (1998),Wild Child (2008)

| NgrMdx a răspuns:

Beastly:el e cel mai bogat si frumos din scoala, si foarte arogant laughing si este transformat intr-o "bestie" de o colega "vrajitoare" si pentru a se rupe vraja o fata trebuie sa se indragosteasca de el..mai departe cred ca stii laughing
A cinderella story:o fata nepopulara si un baiat popular ceva gen Cenusareasa
Another cinderella story:cam la fel
la fel si A cinderella story:once upon a song
A walk to remember:e trist, vei plange
It's a boy girl thing:o fata si un baiat care sunt vecini si se tot tachineaza, intr-o zi li se schimba corpurile si cam iti dai seama ce urmeaza laughing
Si altele:
Flipped
The Proposal
My fake fiance:e dragut happy
Holiday in Handcuffs:e foarte amuzant laughing
The bodyguard(1992)
Vizionare placuta! big grin