Hei, Florina, eu ma gandesc ca Sasuke va trece de partea binelui deoarece el de la inceputul serii a fost un protagonsit si oricum nu ar vaea cum sa moara asta si tu sigura si ma gandesc ca acum ca are ochii lui Itachi va putea vedea lucrurile asa cum le-a vazut Itachi, adica mai bune... si vorba aceea TOTUL ESTE BINE CAND SE TERMINA CU BINE
Nu sunt sigura ce se intamla inca ma uit dar sigur ar un sfarsit destul de bun. Si din cate am aflat eu sasuke redevine bun la sfarsit.dar nu`s sigura si in naruto nu se saruta nimeni doar sasuke cu naruto din greseala doamne ce faza
Da,si eu as vrea sa se intoarca sasuke, ce se va intampla dupa al 4-lea razboi ramane de vazut. Sper ca totul sa fiee bine
Poi..hai sa incepem cu sasuke si itachi, pentru ca cei doi se vor intalnii. cel mai probabil (ei find de aceeasi partea cu madara si kabuto) sasuke si itachi vor face echipa pentru ca sasuke s-a cam plans din cauza pierderii lui itachi si a familiei lui. Cat despre partea cu naruto, DA! sasuke si naruto se vor bate, cel mai probabil v-a iesii remiza ptc nu au de ce sa moara, iar sasuke va veni inapoi in konoha. din cate stiu eu, naruto se va mai bate si cu obito uciha, si il v-a omora dupa care se va afla ca acel madara nu este nici madara nici frat'su si nici tobi, va fi obito uciha( ala care i-a dat sharinganul lui kakashi si a "murit" strivit. Akatsuki v-a disparea, v-a murii si kabuto si toti iar cel cel cel cel mai probabil naruto se va saruta cu sakura. cat despre akipuden sunt niste zvonuri lansate de masashi kishimoto(scuze daca am scris gresit numele) ca naruto v-a murii si ca rock lee v-a devenii personajul principal. dar asta este o prostie. nu stiu daca kushina si minato (parinti lui naruto) vor reinvia, dar stiu ca naruto si sakura o sa aiba unu sau doi copii, se vor casatorii si naruto! VA DEVENII HOKAGE!