| Daniellllll1 a întrebat:

La sfaristul episodului 10, sezonul 5, Suits.Scrie "In memory of Elaine A Zane".Imi poate explica si mie ce s-a intamplat,si daca nu ma insala intuitia, cred ca a murit ceva ruda a unui actor din serial...

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Elaine A Zane a fost mama unui director de casting din serialul mentionat, Bonnie Zane. Pentru ca probabil a decedat in perioada turnarii episodului, s-au gandit sa-i pomeneasca numele in acel episod, pentru a marca trecerea in nefiinta a mamei lui Bonnie, persoana extrem de apreciata in echipa Suits, asa cum mentioneaza unele surse.

6 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Nu-l cunosc, dar probabil ca da.De regula asa fac daca moare cineva cunoscut din echipa de filmare.

| Rapperităă a răspuns:

Cauta pe google cine e Elaine A. Zeine, poate afli cine e. Filmul a fost creeat in memoria persoanei respective big grin.

| Daniellllll1 explică (pentru Rapperităă):

E Serial, nu film, si cred ca stiu cine e, un personaj secundar, care avea in jur de 80 de ani, si serialul nu a fost creat in memoriul ei, i-au dedicat doar episodul. Daca nu ai vazut serialul, ti-l recomand...e de-a dreptul super

| Rapperităă a răspuns (pentru Daniellllll1):

Si un serial poate fi dedicat big grin. Tu stii mai bine. Cu ce e?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Daniellllll1):

Daca iti plac serialele cu avocati uita-te la The Good Wife. Mi s-a parut mult mai bun ca suits

| Daniellllll1 explică (pentru Rapperităă):

Avocati! Dar spun ca din moment ce nu l-ai vazut, n-ai cum sa stii daca e dedicat sau nu, pe parcursul filmarilor a murit o actrita care juca in rol secundar, probabil, a murit.