Elaine A Zane a fost mama unui director de casting din serialul mentionat, Bonnie Zane. Pentru ca probabil a decedat in perioada turnarii episodului, s-au gandit sa-i pomeneasca numele in acel episod, pentru a marca trecerea in nefiinta a mamei lui Bonnie, persoana extrem de apreciata in echipa Suits, asa cum mentioneaza unele surse.
Nu-l cunosc, dar probabil ca da.De regula asa fac daca moare cineva cunoscut din echipa de filmare.
Cauta pe google cine e Elaine A. Zeine, poate afli cine e. Filmul a fost creeat in memoria persoanei respective .
E Serial, nu film, si cred ca stiu cine e, un personaj secundar, care avea in jur de 80 de ani, si serialul nu a fost creat in memoriul ei, i-au dedicat doar episodul. Daca nu ai vazut serialul, ti-l recomand...e de-a dreptul super
Si un serial poate fi dedicat . Tu stii mai bine. Cu ce e?
Daca iti plac serialele cu avocati uita-te la The Good Wife. Mi s-a parut mult mai bun ca suits
Avocati! Dar spun ca din moment ce nu l-ai vazut, n-ai cum sa stii daca e dedicat sau nu, pe parcursul filmarilor a murit o actrita care juca in rol secundar, probabil, a murit.