| NUTREBUIENUME a întrebat:

Ma uit la un serial:Lale Devri, dar in episodul 33 lale a murit intr-un accindent. Dar nu pot sa inteleg cum a murit personajul principal! Dar m-am uitat pe FOXtv credeti ca pe Antena 1 O sa arate altceva? Multumesc!

10 răspunsuri:
| irina41099 a răspuns:

Nu aseara a fost ep in care a murit asa a spus dar au ' scos' fetita

| NUTREBUIENUME explică:

De fapt filmul se numeste devri lale, doar ca nu a fost tradus cum trebuie.Inseamna vremea lalelelor

| LaviniaMaria98 a răspuns:

NU stiu si eu tot asta ma intreb de aseara! Sunt asa confuza.cum sa moara personajul principal,in ce film se mai intampla asa! M-am gandit la toate posibilitatile dar e imposibil sa mai fie in film! Offffffffff si a murit certata cu sora ei, cu sotul cu socrul... fara sa si fada fata, dar sa revin la intrebarea ta.Eu m-am uitat aseara la Lale Devri pe Antena 1.Doctorul a spus ca a murit.Doar e accelasi film e imposibil sa arate altceva.Ele doar il difuzeaza...dar daca tot te uiti pe foxtv imi poti rasp sh tu la o intrebare? M-am uitat pe youtube si scria ep 30 cu o alta fata toprak sau asa ceva! Aseara a fost la Antena 1 ep 33.Cum e posibil? Adica vine alta fata dar dc difera ep?

| flavianeacsu a răspuns (pentru LaviniaMaria98):

La ei episoadele sunt cat 2 episoade la noi. Episodul 30 echivaleaza cu 60, intelegi?
Episodul de aseara, este 16 la ei.
Nici eu nu inteleg cum sa moara Lale! Am plaans. Nu e posibil asa ceva!

| NUTREBUIENUME explică (pentru LaviniaMaria98):

Pai da si eu la fel.Cred ca pe Fox Tv arata altfel.M-am m-ai uitat la un serial turcesc Ask ve Ceza si erau doua personaje principale un barbat si o femeie iar barbatul murise. Apoi cand i-au pus acel cearsaf pe cap a inceput sa-i bata inima si s-a sculat. Oare o fi la fel si aici? Ramane de vazut! Asa se intampla la toate serialele se termina exact la cel mai interesant momentt! Ramane de vazut acum pana luni.Ca nu e p net.

| LaviniaMaria98 a răspuns (pentru NUTREBUIENUME):

Pai a murit gata si eu as vrea sa nu fie adevarat dar am gasit pe net la fox secvente si apare o alta fata Toprak care pana la urma ramane insarcinata si se casatoreste cu Cinar, dar fetita traieste.M'am intrebat de ce s'ar mai numi Lale daca ea moare asa ca poate o va chem a pe fetita Lale! Dar nu vreau sa apara toprak mi e imi placea asa de mult de Lale!

| NUTREBUIENUME explică (pentru LaviniaMaria98):

Da si mie! Nu-mi place de Toprak.

| BianncaXD a răspuns:

Lale a murit! Cinar se va casatorii cu alta fata pe nume Toprak,parca, la final.crying. (Care nu se compara cu Lale, oricum). crying :*

| NUTREBUIENUME explică (pentru BianncaXD):

Ba nu, nu se casatorestehappySe va casatori cu Zehra!

| DracusorImpielitat a răspuns (pentru NUTREBUIENUME):

Nu imi place de Zehra, eu sper sa se casatoreasca cu Yesim, ca si ea il iubeste cu adevarat, cum l-a iubit Lale.