Am vrut sa pun la familie relatii! Scuzati adresa
Si ieri seara a venit la noi si a spus ca sta pana dimineata si ama desigur ca a dormit cu el si au stat pana la unu si s-au tot pupat... dar la un moment dat cand atipisem el a inceput sa zica,, aaaa" si parca gemea dar mama nu ar sta de exemplu cu mine pana la 10 sa vedem un film si eu sufar din cauza asta!
Sinceră să fiu, trebuie doar să te impui, dacă nu vrea să vorbească cu tine și te evită, fă și tu la fel, trateaz-o cu indiferență și ai să vezi că tot ea vine să vorbească cu tine. Dar spune-i doar că nu îți convine ce face ea, îi spui că ai observat, e prea evident chiar dacă ea crede că nu o vezi când face chestiile alea lângă tine, și vei vedea că o să îi fie rușine și nu se va mai purta așa. Doar spune-i asta, chiar dacă nu "ascultă", sigur va auzi și nu îi va prinde bine. Crede-mă, sunt cam în aceeași situație dar eu mă impun, nu mă las călcată în picioare. Eu când sunt supărată pe mama o tratez cu indiferență, iar apoi când vede că ea a greșit vine și se dă pe lângă mine.
Trebuie sa vorbesti mai mult cu mama ta si sa ii spui EXACT ce te deranjeaza(cum ne spui noua)si poate o sa iti spuna mai multe, depinde ce vrei si tu sa aflii, pe de alta parte ea poate e fericita cu acea persoana...dar oricum ar fi trebuie sa vorbesti cu ea!:* sper ca raspunsul meu sa iti fie de folos:*
LisaJulie întreabă: