Si eu l-am vazut tot de pe trackere, dar te anunt ca nu e mare chestie cu acest film, nu-s fan infocat MK, am prins perioada jocurilor video care erau mult mai reusite decat filmul in sine.
E urmaribil dar nu reusit, respecta oarecum povestea si jocurile video, efectele speciale sunt misto, in schimb storylineul si distributia cum ai spus lasa de dorit(desi nu este un film ce avea nevoie de nume mari in distributie bazandu-se pe efecte speciale si camoionatul mortal kombat) plus cum se desfasoara actiunea care este de o asa maniera ca te plictiseste. E un film cam de nota 6/10 parerea mea.
Buna intrebarea, de pe t0rrentz deja l-am downloadat
insa "oficial" in Romania, habar nu am, mai ales cu, cinematografe inchise
Da, acolo fiecare release are un chat, in care se discuta, si orice virus apare acolo mare si lat, iar apoi release-ul e sters
insa inca odata, FILMELE NU POT FI VIRUSATE, atat timp cat stii ce e aia o extensie de fisier si nu te uiti numai la iconul fisierului
de ce nu pot fi virusate?
pentru ca NIMIC nu se executa, filmul e incarcat in memorie, decodat si apoi afisat pe ecran, NUMAI programul care face play la filme se executa si ala nu accepta cod executabil din film
poate e greu de inteles de cineva care nu se pricepe la IT, si informatia nu are nici o valoare daca nu intelegi ce extensii sunt executabile, dar afirmatia e corecta
si ca o paranteza la ideea de extensie, eu nu folosesc windows explorer decat foarte putin (care afiseaza mai mult icoane langa fisiere), eu folosesc total commander care imi afiseaza direct extensia fiecarui fisier
Este ok de pe file..., ca se mai mineaza putin, ca nu... nu o sa te afecteze. Toata lumea ia de acolo, in siguranta ^_^
gabrielosss98 întreabă: