Pentru ca disney a cumparat postul de televiziune si mie imi placea jetix mai ales
Daca cumva te intereseaza, http://desenele-copilariei.net e site-ul pe care gasesti multe dintre seriale.din pacate nu au Super Robot Monkey Team Hyperforce Go, dar au inclusiv seriale de pe fox kids(programul TV inlocuit de jetix)
Sincer nu stiu de ce a fost inlocuit.Si mie mi-a placut serialul asta.Si mi-a placut mult si Naruto.Stiu ca e si pe animax.Dar eu si prietenii mei care se uitau nu avem semnal.Chiar vreau Jetix inapoi! Sau maca sa bage si la Disney Naruto si Super Robot Monkey Team Hyperforce Go.
Vai de ai stii ce rau imi pare ca nu mai este era serialul meu favorit as vrea sa revina din nou
da NUU trebuia sa scoata Jetixu si sa bage DIsney Channel...sunt de parere ca ar fi putut lasa ambele canale sa mearga...ca doara nu s-ar manca intre ele
Da mi-a placut si mi-e dor de jetix chiar daca's cam mare pentru desene animate...
Si mie imi placea mai mult jetix, apoi mi-a placut si disney channel, dar de cand au bagat ce e in ultimul timp.e praf...iar zac&cody o viata minunata pe punte este o prostie. Era mult mai fain inainte
Daca ar fi ambele canale TV s-ar impartii vizionatorii, asa ca trebuia inlocuit unul dintre ele, si acela a fost JETIX.